Tajný život mazlíčků: Víte, co dělá vaše kočka, když nejste doma? Spí nebo jde na návštěvu k sousedům?

11. května 2023·Zábava·Redakce

Znáte film Tajný život mazlíčků? Vždy, když majitelé opustí byt, sejdou se všechna zvířátka a mazlíčci na jednom místě a vedou svůj druhý život. Myslíte, že je tomu tak i u vás doma, kde se po vašem odchodu stává kočka naprostým vládcem království? (Ne, že by nebyla i ve vaší přítomnosti.) Mrkněte na povedené ilustrace, které vám prozradí, co skutečně dělají kočky, když za vámi zaklapnou dveře.

Samozřejmě spí, protože musí nabrat síly, aby mohla začít dovádět ve chvíli, kdy vy uléháte ke spánku.

 

Počítejte s tím, že jakmile odejdete, lupič šťastně dojí sendvič, který jste zapomněli na stole, upije vašeho čaje a pokusí se sežrat akvarijní rybičky.

 

Možná si myslíte, že kočka vnímá váš odchod do práce jako katastrofu a bojí se, že jste ji opustili. Představujete si, že se smutně se usadí na vaší bundě, bude počítat minuty a čekat na okamžik, kdy se zarachotí klíč v zámku a ona se rozběhne do chodby, aby vás mohla se šťastným vrněním přivítat. Kočka je ve skutečnosti natolik zaujata sama sebou, že spíš touží po tom, aby byla sama.

 

Jakmile odejdete, váš mazlíček už zkouší sílu všech tapet, pohovek a křesel v bytě a šplhá na dveře.

 

Tento drobný zloděj přesně ví, kam se poděla vaše druhá ponožka a vaše sluchátka, která jste nedbale odložili na stole. Všechno, co leží volně, se okamžitě stává majetkem kočky.

Zábava - další články

Doporučujeme