VIDEO: Čirá radost! Rodiče holčičku (6) překvapili koťátkem

20. dubna 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Nic dojemnějšího jste dnes určitě neviděli! Tahle malá holčička měla dvě staré kočky, obě ale bohužel krátce po sobě zemřely. Rodiče se ji proto rozhodli na její 6. narozeniny překvapit něčím jedinečným... Její reakce vás dostane!

Když malá Brooklyn ztratila své dvě staré kočičky, v jejím životě vzniklo prázdné místo. Načasování navíc nebylo nejšťastnější. Obě kočky zemřely krátce před dívčinými 6. narozeninami. Protože to ale holčičce se zvířátky šlo moc dobře, rozhodli se rodiče, že ji na její narozeniny překvapí speciálním dárkem.

Rodinné záběry zachycují, jak se jí rodiče ptají, jestli je připravená, na což děvčátko odpovídá kladně. Pak jí dospělý podá dárkovou tašku s upozorněním, že její obsah je křehký. Dívenka si informaci vezme k srdci a s balíčkem nakládá s nejvyšší opatrností. Nahoře jsou naaranžované nějaké papíry, které jemně vyndavá.

A pak přijde moment odhalení, co je pod nimi. “To je koťátko!” vykřikne nevěřícně dívka. “Nemůžu uvěřit svým očím,” dodává dojatě. Okamžitě ho začne něžně hladit a pak požádá tatínka, aby jí pomohl kočičku opatrně vyndat. Od rodičů se dozvídá, že je to kocourek. “Budete mi muset pomoct vybrat mu jméno,” směje se na rodiče. Je evidentní, že lepší dárek Brooklyn dostat nemohla!

 

Zábava - další články

Doporučujeme