VIDEO: Maminka nečekala, že někdy uslyší svou dcerku mluvit. Pak se stal zázrak!

14. května 2018·Zábava·Karolína Stránská

Když dítě řekne své první slovo, je to událost pro celou rodinu. Co teprve, když ani nedoufáte, že vaše dítě nějaké slovo řekne!

Malá Taylor trpí nonverbálním autismem. Doktoři mamince řekli, že možná nikdy nebude mluvit. Jen před pár dny však Taylor dokázala, že tomu tak není. Její maminka proplakala celé odpoledne na parkovišti.

“Už jsem se smířila s tím, že nikdy neuslyším její hlas. Bavíme se spolu znakovou řečí. Máme také iPad, na kterém je nainstalovaný speciální program, díky němuž dělá úkoly do školy,” uvedla maminka.

Když však jednoho dne brala Briana svou dceru na gymnastiku, stalo se něco neuvěřitelného. “Nestíhaly jsme, odjížděly jsme ve spěchu a stavily jsme se na hranolky. Je to její oblíbené jídlo, slyšela jsem, jak se vzadu v autě hihňá. Najednou jsem to slyšela. Řekla mi ‘mami’,” dodala maminka.

Byla tak nadšená, že musela zastavit, vytáhnout telefon a začala natáčet video, které obletělo celý internet. Jakmile video skončilo, rozplakala se. Prodavači se jí ptali, co se děje, ale ona skrze slzy nemohla mluvit.

I am ugly crying in the McDonald's parking lot and the employees probably think I'm crazy. In the drive thru I suddenly heard Taylor say MAMA. For those of you that don't know. Taylor is 5 and has nonverbal autism. She has NEVER said a word.EVER. As soon as she said it I grabbed my phone and started recording. I'm pretty sure I held up the drive thru line but there was no way I wasn't getting proof of this. I can't explain how unbelievably grateful and ecstatic I am right now. #AutismAwareness #BigWin *Edit* I need to add here that I own the rights to this video. To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com

Zveřejnil(a) Briana Blankenship dne 30. duben 2018

Zábava - další články

Doporučujeme