VIDEO: Mladíci se pokusili ukrást auto. V cestě jim však stáli stavaři

21. června 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

V anglickém Bristolu došlo k honičce, která jako kdyby byla vystřižená z akčního filmu. Dva mladíci se pokusili v centru města ukradnout auto, ale proti byli přítomní stavaři, kteří je posléze pronásledovali po ulici.

Záznam pořídil ošetřovatel Daniel Sanchez, jenž vystoupil z vlaku na nádraží Temple Meads a vzápětí se mu naskytl neobvyklý pohled na pokus o krádež modrého automobilu Peugeot 206.

Dva mladíci se rozhodli ukrást automobil uprostřed ulice plné svědků. Pokud by byli rychlí, možná by se jim podařilo zmizet beze stopy, nicméně si jich všimli přítomní stavaři, kteří to nenechali jen tak a rozhodli se zakročit.

Jeden z nich přiběhl k vozidlu a otevřeným okénkem u řidiče se mu podařilo vytáhnout klíčky. V tu chvíli oba mladíci usoudili, že bude nejlepší, když se dají na útěk. Vystoupili z auta a vzali nohy na ramena.

Stavaři se je rozhodli pronásledovat. Jednomu ze zlodějů se podařilo uniknout, když se cesty mladíků po několika metrech rozdělili. Muži v oranžových pracovních oblecích se proto soustředili alespoň na jednoho z nich. Po pár metrech se jim nakonec podařilo mladíka chytit.

I když druhý z mladíků utekl, je velmi pravděpodobné, že jej policie díky pořízené nahrávce a svědectví jeho lapeného kolegy zadrží.

Zábava - další články

Doporučujeme