VIDEO: Původní Krotitelé duchů hlásí návrat! Utajovaný film dostal první upoutávku

19. ledna 2019·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: CSFD.cz

Studio Sony překvapilo celý svět! Tajně totiž připravuje regulérní pokračování duchařské komedie Krotitelé duchů. Režie se dokonce ujme syn tvůrce, který oblíbenou sestavu na stříbrná plátna tehdy přivedl. Kdy máme snímek očekávat?

V roce 2016 přišla do kin nová verze Krotitelů duchů, kde se hlavních postav ujaly ženy. U diváků a kritiků však snímek vůbec nebodoval. Skalní fanoušci populární série by na něj nejradši úplně zapomněli.

Nyní však vyšlo najevo, že studio to se sérií nevzdalo a plánuje natočit další Krotitele duchů. Nebude se však jednat o pokračování tři roky starého zklamání, nýbrž o oficiální pokračování původních dvou filmů z osmdesátých let minulého století, které natočil Ivan Reitman.

Režie a scénáře třetího dílu se ujal jeho syn, oscarový režisér Jason Reitman, který se tak pokusí navázat na atmosféru snímků, které přivedl na stříbrná plátna jeho otec. Nebude to však mít lehké. Sice se jedná o regulérní pokračování, ale vůbec není jisté, že se vrátí původní herecká sestava. Hlavními hrdiny by totiž měli být teenageři. Jde tak o to, přemluvit starou gardu k menším rolím, například mentorům. Jelikož nové Krotitele duchů bude navíc produkovat sám Ivan Reitman, tak bychom se návratu staré sestavy přece jenom mohli dočkat.

Noví Krotitelé duchů navíc dostali nostalgickou upoutávku, která fanouškům prozrazuje, že se pokračování dočkají v létě 2020. Také už se těšíte?

Zábava - další články

Doporučujeme