VIDEO: Řidič skútru trapně nafingoval srážku s autem. Netušil však, že je na kameře

1. června 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Pokus o pojišťovací podvod za nahranou srážku s vozidlem se stal, bohužel, dobrým způsobem jak přijít k penězům. Člověka až překvapí, kam jsou schopni zajít lidé, když nemají peníze. Ne každému se to však povede, protože doplatí na kameru na palubní desce, která je usvědčí z podvodu.

Téměř rok stará nahrávka je svým způsobem fascinující tím, jak hloupým způsobem řidič skútru srážku nahrál. Před křižovatkou totiž na svém skútru nesedí, nýbrž jej drží za řidítka a vede jej. Jakmile se na vzdálenost zhruba dvou až tří metrů k němu zezadu přiblíží řidička auta, muž zabrzdí a začne se skútrem couvat.

Do auta však skútr narazil lehce a vzápětí jej odhodil těsně před autem na vozovku. Šílenost, kterou udělal, je to, že si na kapotu auta dokonce vyskočil a posléze se zhroutil k zemi. Když řidička vystoupila z auta, muž se držel za záda. Žena mu celou dobu říkala, že je blázen a uzemnila ho tím, když mu řekla, že má na palubní desce kameru, která celé jeho divadlo zaznamenala.

Řidič skútru a jeho svědek, který byl na místě “nehody” připravený, aby všechno dosvědčil, okamžitě vzali nohy na ramena, zatímco žena volala policii.

Zábava - další články

Doporučujeme