VIDEO: Sportovec dodržel sázku. Na tiskovku přišel úplně nahý!

8. května 2018·Zábava·Karolína Stránská

Mistr snookeru Mark Williams tak málo věřil, že by mohl získat potřetí v kariéře titul mistra světa v této kulečníkové hře, že před turnajem v Sheffieldu slíbil, že když se mu to podaří, vysvleče se na veřejnosti donaha. A protože v pondělí znovu po 15 letech obsadil trůn, následující tiskovou konferenci absolvoval skutečně bez svršků. Dostavil se, jak jej pánbůh stvořil, jen s ručníkem kolem pasu, a i ten za stolem s mikrofony odložil.

“Teď to holt musím udělat, snad za to nebude žádný trest. A jestli vyhraju příští rok, udělám to zase,” řekl třiačtyřicetiletý šťastný a dojatý Velšan.

Titul získal po dramatickém finále, ve kterém porazil 18:16 skotského rivala a čtyřnásobného mistra světa Johna Higginse. V partii ztratil vedení 14:7, ale nezlomilo ho to. Titul přidal k triumfům z let 2000 a 2003 a stal se nejstarším šampionem od roku 1978.

“A já už si myslel, že moje dny jsou sečteny. Před rokem jsem přemýšlel o tom, že skončím. A teď jsem jeden z nejstarších hráčů, který kdy mistrovství světa vyhrál. Neuvěřitelné,” řekl.

Zdroj: ČTK

Zábava - další články

Doporučujeme