VIDEO: Taková svatba se jen tak nevidí. Rodící nevěstu sezdala rodící oddávající

11. června 2018·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Netradiční svatbu prožili Brianna Doyleová a Case Walko, kteří spolu chodili deset let. Původně se chtěli vzít pár týdnů před porodem, ale dítě se rozhodlo přijít na svět dřív. Pár tedy přišel s nápadem, že se vezme v nemocnici, kam jela Brianna rodit.

Obřad se odehrál 16. května krátce po poledni v New Yorské Presbyteriánské Weill-Cornellově nemocnici. Brionnu však neoddal nemocniční kaplan, který nebyl nikde k nalezení, nýbrž další pacientka, jež se rovněž chystala rodit a o situaci zaslechla od šuškajících sestřiček.

Sedmatřicetiletá Sushma Dwivediová, která pár oddala, si v minulosti nechala přes internet zhotovit oprávnění k oddávání, proto se nabídla, že kaplana může zastoupit.

Původně se chtěli vzít o pár dní později, pát týdnů před porodem, ale dítě mělo jiné plány,” uvedla Sushma pro deník Global News. “Nebyla to zrovna tradiční svatba, ale místnost byla plná lásky,” dodala.

Brionně se po dvou hodinách narodila dcera Riley. Sushmě se pro změnu narodil syn Nayan. Obě rodiny poté přišly s nápadem, že by spolu jejich děti mohly začít chodit.

Zábava - další články

Doporučujeme