VIDEO: To se jen tak nevidí! Tenistce se udělalo nevolno, podavačka míčků před ní zašlápla brouka

7. února 2019·Zábava·Lukáš Vaněk

Zdroj: Eden Richards/twitter

Německá tenistka Sabine Lisicki zažila během zápasu prvního kola turnaje v Thajsku nepříjemnou chvíli. Bývalá světová dvanáctka totiž má strach z brouků a jeden z nich se zrovna objevil na kurtu. V tu chvíli musela zasáhnout mladá podavačka míčků.

Během tenisových zápasů se může stát leccos. Odehraný míček může trefit letícího ptáka nebo špatně trefený balonek může letět do publika.

Při zápase prvního kola tenisového turnaje v Thajsku, kde proti sobě stály německá hráčka Sabine Lisicki a Španělka Garbiñe Muguruza, se však stalo něco, co se jen tak nevidí, a to díky shodě náhod.

Málokdy se totiž stane, že se na kurtu objeví hmyz natolik velký, že dokáže hráče potažmo hráčku rozhodit. K tomu byla na hrací ploše ještě Sabine Lisicki, jež je známá svou entomofobií, tedy strachem z brouků. Když posléze německá hráčka poprosila mladou sběračku míčků, jestli by jí s broukem nepomohla, nepředpokládala, co s ním dívka provede.

Mladá podavačka se neostýchala, přiběhla k hráčce a před zraky všech diváků i samotné tenistky brouka nemilosrdně zašlápla. To však hráčka těžce nesla a musela trochu ustoupit a projít se. Chvíli to opravdu vypadalo, že se jí z toho vůbec neudělalo dobře. Možná kvůli tomuto incidentu Lisicki se španělskou hráčkou nakonec prohrála.

Zábava - další články

Doporučujeme