VIDEO: Tohle vám vyrazí dech! Kočka se pravidelně tulí ke křečkovi

2. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Dříve sloužily kočky svým lidským chovatelům hlavně jako ochránci před nechtěnými hlodavci a hlídači uskladněné úrody. Jejich lovecké instinkty nadále přetrvávají a většina majitelů koček vám ráda potvrdí, že z heboučké koule chlupů se rychle může stát nebezpečný jehelníček. Ne však v případě této kočky z Japonska. Jejím nejlepším kámošem je totiž křeček a dvojice šokuje svět svým něžným vztahem. Podívejte se na videa!

Křeček Maru a kočka Mogu mají společného chovatele a žijí spolu v Japonsku. Na rozdíl od většiny hlodavců či opeřenců, kteří žijí ve společnosti kočky, se však Maru o svou existenci nemusí nijak obávat. Mogu je totiž velmi něžné stvoření a k Maru se chová moc hezky.

Jejich páníček rychle pochopil, že má před očima něco nevídaného a několik videí svých mazlíčků umístil na internet. Jak se dalo očekávat, záběry si rychle našly množství dojatých diváků a netrvalo dlouho a shlédnutí překročila hranici  jednoho milionu.

Žádný div! Už jste někdy viděli kočku, která jemně olizuje křečkovu srst a křečka, který se schoulí u kočky jako u mámy? Dvojice se k sobě skutečně chová velmi hezky a nejeví žádné známky toho, že jde vlastně o lovce a o případnou kořist. Podívejte se sami!

 

Zábava - další články

Doporučujeme