Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo! GALERIE těch nejpodivnějších úkazů na letišti

25. srpna 2017·Zábava·Karolína Stránská

Chybět mezi nimi nemůže fotografie šťastné rodiny čekající u příletů s velkým nápisem: “Vítej doma z vězení, mami.” Další snímek zachytil čtveřici stormtrooperů z Hvězdných válek, kteří čekali na Darth Vadera. Reprofoto DailyMail

"Vždycky když si začnu zoufat nad stavem tohoto světa, vzpomenu si na příletovou halu na letišti. Většinou si říkáme, že žijeme ve světě nenávisti a chamtivosti, ale mně to tak nepřipadá. Mně se zdá, že láska je všude kolem nás," rozněžnil se v úvodní scéně Lásky nebeské britský premiér. Tak to asi nikdy nikam neletěl.

Na letišti to totiž nebaví vůbec nikoho. Občas je však jednotvárná mozaika složená z křiku dětí, drahého jídla a pomalých front narušena pěkným bizárem. Ne každý den totiž vidíme v příletové hale rodinu, která v ruce drží ceduli s nápisem: “Vítej doma z vězení, mami!”

Další cestující byl zaskočen hloučkem stormtrooperů. Vše se však vysvětlilo, když z letadla vystoupil Darth Vader. Volně pobíhající tučňáky bychom také spíše čekali ve filmu s Jimem Carreym. A vrchol hipsterství v podobě slečny v letištní restauraci s psacím strojem na stolku? Tolik otázek a žádné odpovědi. Mrkněte do GALERIE, o co na klidném pražském letišti přicházíte.

Zábava - další články

Doporučujeme