Vylomeniny k dětem prostě patří. Podívejte se, na ty nejhorší

21. listopadu 2021·Zábava·Lenka Skrzeczkova

Vylomeniny dětí. (Foto: Pinterest)

Dejme si ruku na srdce, že každý rodič nejednou zažil se svou ratolestí situaci, při které ho brali mrákoty. Stačí chvíle nepozornosti a mnozí se nestačíme divit, co to ty naše děti zase provádí. Ti, kteří to přežili až do jejich dospělosti a dokázali je zkrotit, tak si zaslouží obrovský potlesk. Pojďte se s námi podívat na nejhorší momenty některých rodičů.

Výchova dětí není rozhodně pro slabé povahy, občas to chce pevné nervy a obrnit se nadhledem. Přesto se to občas na malý moment někomu vymkne z rukou.

V posledních měsících tomu ani nepomáhá covid, protože se tak z domova stal rázem prostor pro kancelář, školu a žití zároveň. A to má také své mouchy. Dítě musíte neustále něčím zaměstnávat a hlídat. Občas se ale stane, že i rodič není neomylný a na své dítko na pár minut zapomene, a pak se nestačí divit.

Pokud se vám ztratily klíče od auta nebo jste našli vylité pití na sedačce, tak věřte, že to jsou malé věci, oproti těm které si můžete prohlédnout u nás v galerii. Rozsypané psí žrádlo, pomalovaný pes či po celé místnosti rozsypaná mouka, jsou důkazem toho že i rodič je jenom člověk. Na světě není matky nebo otce, který něco podobného nezažil a postupem času je z toho pouze vtipná vzpomínka, kterou s radostí svým dospělým dětem vypráví.

Foto: Pinterest

Zábava - další články

Doporučujeme