Žáky vyděsilo policejní auto před školou: Pak ale zjistili něco dojemného

14. března 2018·Zábava·Barbora Pisingerová

Žáci jedné školy v Kalifornii se pořádně lekli, když před svou školou spatřili zaparkovaný policejní vůz. Přítomnost mužů zákona obvykle nevěstí nic dobrého, v tomto případě to však bylo zcela naopak. Policista se snažil zachránit toulavého psa.

Když policista Sean Morris projížděl městem v rámci rutinní kontroly, spatřil něco, co nedokázal jen tak nechat být. V odpadcích se přehraboval toulavý kříženec pit bulla, který byl evidentně vyhladovělý. Morris se rozhodl zajet do blízkého obchodu a koupit zvířeti nějaké jídlo.

Když se k němu vrátil, snažil se voříšek sežrat pozůstatky mrtvé veverky, která se válela uprostřed silnice. Policista zvíře odvedl z vozovky, položil na zem misku a naplnil ji psím žrádlem. Trpělivě počkal, až tulák porci snědl a pak misku opět naplnil.

Studenti školy, u které policejní auto parkovalo, byli nejprve pořádně vyděšení a obávali se, že na místě došlo k trestnému činu. Když ale zjistili pravý důvod mužovy přítomnosti, všem se znatelně ulevilo. Dojemný dobrý skutek se brzy dostal na sociální sítě a policista Morris si vysloužil velkou vlnu podpory a obdivu.

Zábava - další články

Doporučujeme