Žena na svatbě chytila kytici, reakce jejího přítele je hitem internetu

28. srpna 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto

Házení svatební kytice je oblíbenou tradicí, kterou řada lidí stále ještě dodržuje. Nevinná zábava však může někdy způsobit i pěkné dusno. Uživatele internetu z celého světa nedávno pobavil muž, jehož dlouholetá přítelkyně kytici chytila. Namísto očekávané radosti či pobaveného úsměvu se mu totiž na tváři objevilo něco docela jiného.

Ačkoli už se dnes většina dřívějších tradic nedodržuje, házení svatební kyticí stále přežívá. Veselá tradice praví, že která z přítomných žen chytí nevěstin pugét, ta se do roka vdá, případně se na její svatbě sejde společnost příště. Většina neprovdaných žen a dívek se do rituálu s legrací zapojí, některým pánům však může pověra namísto pobavení způsobit horké chvilky.

Posledním hitem internetu se stalo video, které právě takovou scénku zachycuje. Nevěsta v bílých šatech hází kyticí, dívky a ženy se pro ni natahují a pak ji jedna vítězoslavně sevře v dlani. Autor videa však pohotově zamířil svůj objektiv i na protějšek šťastné výherkyně. A právě ten dodává celé záležitosti patřičnou šťávu.

Muž v bleděmodré košili se do kamery podívá s odmítavým úšklebkem a zavrtí hlavou na znamení, že tato žena se do roka vdávat nebude.

Video údajně pochází z města Bellville ve státě Ohio v USA.

Na celé video se můžete mrknout tady:

Zábava - další články

Doporučujeme