Žena napodobuje chování své kočky. Reakce zvířete jsou k nezaplacení

4. ledna 2024·Zábava·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Pro majitele koček není žádným velkým překvapením, že jim jejich domácí mazlíček může lézt svým chováním občas na nervy. Každá kočka má svou vlastní osobnost a někdy může být poněkud náročné, když se její chování střetne s vaší špatnou náladou. A vy máte být ti poddajní a tolerovat její podivné chování. Tomu se rozhodla učinit přítrž majitelka kočky jménem Aurora.

Majitelka Aurory se rozhodla, že jí oplatí vše, co se jí samotné nelíbí a reakce její chlupaté kamarádky je opravdu k nezaplacení. S videi se postupně chlubí na sociální síti Tik Tok. A my to teda musíme označit za hodně ďábelský a zákeřný plán.

V jednom z videí se žena připlíží za mickou a pomalu jí začne prsty ťapat po břiše. Na záběrech je pak z výrazu zvířete zřejmé, že se chování paničky zvířeti nelíbí. A doslova říká: “Co si myslíš, že děláš?!”

@roro.cat

NOT SO FUN NOW IS IT #catsoftiktok#cattok

♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

Mnoho lidí pak vyzdvihuje dramatický výraz kočky, protože přiznejme si, žádný chlupáč nemá rád, když mu vracíme stejným metrem. V dalším videu pak zvířeti donese majitelka “dáreček” v podobě mrtvého hmyzu, aby mu oplatila jeho dar v podobě uhynulé myši.

Nebo běhá sem a tam po místnosti v době, kdy Aurora leží klidně na křesle a chce spát. Zde výraz kočky hovoří v jeden moment za vše: “Zbláznila se?!” S tím, zda si zvíře něco z toho vzalo k srdci, se pomstychtivá majitelka zatím nepochlubila.

@roro.cat

When she snarled 😂 #catsoftiktok#cattok

♬ original sound – Aurora 💫

Zábava - další články

Doporučujeme