Žena našla životní lásku v nevlastním otci. Rodina je zapudila, k oltáři ji vedl pes

6. května 2019·Zábava·Barbora Pisingerová

Zdroj: reprofoto Channel 5

Angličanka Sarah (28) našla lásku svého života v den, kdy se vdávala její matka. Málokoho by zřejmě napadlo, že se jí měl stát právě ženich David (69). Tehdy čtrnáctiletá družička si se svým nevlastním otcem natolik porozuměla, že se za něj o čtyři roky později provdala sama. 

Sarah a David vypadají navzdory 41letému věkovému rozdílu velmi šťastně. Pozadí jejich vztahu je však při nejmenším komplikované. Když po třiceti letech zemřela Davidovi první manželka, zůstal nějaký čas sám. “Nějakou chvíli jsem byl sám. Byl jsem na tom opravdu špatně a byl jsem osamělý,” zavzpomínal David pro britský server The Sun. Po čase se ale opět oženil a vzal si právě matku Sarah.

Ačkoli mu vztah s touto ženou příliš nevyšel, přece jen mu přinesl velkou dávku štěstí – díky matce totiž poznal dceru. Poté, co se se svou druhou manželkou rozešel, vedly jeho kroky právě k Sarah, se kterou si vždycky velmi dobře rozuměl.

“Já a David jsme se úplně přirozeně stali přáteli, užívali jsme si společnost toho druhého, smáli jsme se a povídali si jako kamarádi,”prozradila dnes osmadvacetiletá mladá maminka Sarah. Netrvalo dlouho a oba zjistili, že mají před sebou lásku svého života.

Bohužel, rodina Davidovy bývalé manželky a současné partnerky se na celou záležitost dívala se značnou nelibostí. Ačkoli dvojice trvá na tom, že jejich vztah započal až poté, co se David s matkou Sarah rozešel, oba dva je vydědila. “Moje rodina mě úplně zapudila. Vůbec s tím nesouhlasili,”svěřila se Sarah.

Čtyři roky po Davidově druhé svatbě přišla třetí. Tentokrát se však nejednalo o oslavu s množstvím příbuzných a přátel mezi hosty. Sarah dokonce k oltáři nedoprovázel žádný důležitý člověk, ale pes. “Byl jsem hrozně, hrozně nervózní, ale pak jsem tě viděl kráčet uličkou s tím psem. Kolik lidí má za družičku psa?” vzpomínal David se smíchem na svou ženu.

“Byla to svatba, o jaké jsem snila, když jsem byla mladší. Měla jsem perfektního člověka, kterého si vzít, takže to byl pořád perfektní den, i když by bývalo bylo hezké, kdyby přišlo víc lidí,” svěřila se Sarah.

Netradiční pár, který má dvě malé děti, nyní oslavil desáté výročí. Při té příležitosti by manželé rádi obnovili své svatební sliby. “Máme teď více přátel i rodiny, takže bychom mohli udělat další svatbu, i když by to už nebyla svatba,” plánuje dvojice, která společně provozuje podnik s dětskými skákacími hrady.

Zábava - další články

Doporučujeme