Živý Ken si nechal odstranit 4 žebra! Chtěl se vejít do saka

5. února 2018·Zábava·Redakce

Zdroj: Instagram / rodrigoalvesuk

Profesionální živý Ken Rodrigo Alves (34) už do svého vzhledu investoval nemalé částky. Za sebou má 60 plastických operací a nesčetně drobných úprav. Jeho poslední operace je však naprosto unikátní. Nechal si totiž odstranit 4 žebra!

Rodrigo Alves (34) vždycky toužil být výjimečný a zajímavý. To, že ho dnes v davu nikdo nepřehlédne, ho naplňuje radostí. To ale rozhodně neznamená, že je se svými úpravami hotov! Závislost na plastických operacích otevřeně přiznává. A nedávno se pochlubil jednou naprosto unikátní.

V americké televizní talk show This Morning vystoupil 23. ledna a s přítomnými se podělil o detaily své poslední úpravy. Lidský Ken si totiž nechal odstranit hned čtyři žebra! Původně jich měl prý v plánu vyjmout dokonce šest, na celém světě se však nenašel žádný chirurg, který by byl ochotný takový zásah zrealizovat. Alves se tak konečně skutečně zapsal do historie – je totiž prvním mužem, který takovou operaci podstoupil.

A důvod šíleného zásahu? Alvesovi prý vadilo, že si musel nechávat upravovat saka na míru. Měl o něco tlustší pas, než je při šířce jeho ramen obvyklé a klasický střih svršků mu proto neseděl. Teď je prý konečně spokojený, ačkoli musí ještě nějaký čas nosit korzet podpírající páteř. Mnohé diváky šokovalo hlavně to, že si excentrický model přinesl uřezaná žebra s sebou do studia naložená ve sklenici…

Autor: Barbora Oulehle Pisingerová

Zábava - další články

Doporučujeme