Zlatá labuť se brzy vrátí na televizní obrazovky! Na co se můžeme těšit?

15. ledna 2024·Zábava·Redakce

Zlatá labuť (Zdroj: Archiv TV Nova)

Už brzy se na televizní obrazovky vrátí třetí série seriálu Zlatá labuť. Ta se odehrává na přelomu let 1939 a 1940 v temných časech protektorátního Československa. I přes obrovský zájem diváků se jedná o poslední sérii. A vypadá to, že diváci si od neustálých dramat možná trochu odpočinou. A co je ve třetí sérii čeká?

Gruberovo tajemství je prozrazeno a jeho vliv je tak výrazně oslaben. Intrikánka Markéta zemřela při porodu a zákeřný Bouchner skončil na pozici ředitele obchodního domu. Společně s ním zmizela i nenáviděná sekretářka Praxlové a známí hrdinové se tak mohou nadechnout a čekat, co jim přinesou následující těžké roky.

View this post on Instagram

A post shared by Zlatá labuť (@zlatalabutserial)

Petr v sobě musí najít sílu a zapomenout na Báru. Energii do života mu dává syn, na kterého je ale po smrti Markéty sám. To sice není jednoduché, ale zase má okolo sebe mnoho těch, kteří mu chtějí pomoct. A pomoc může přijít od hodně nečekaných osob, třeba od jeho sestry. Irena ale jednu bitvu už vyhrála. Její rodina si myslí, že její údajná homosexualita je vyléčena.

Aféra s Alenou je navíc téměř zapomenuta. Otázkou ale zůstává, kdo jednou převezme otěže rodinného podniku. Bude to Irena? Nebo Petr či nemocný Rudolf? Čerstvý vítr do Labutě přináší nová ředitelka, šarmantní Toni Adamová. Ta má zkušenosti se zahraničím a v obchodě zavede mnoho změn.

To ale není hlavní důvod jejího působení v Labuti. Zalíbení totiž najde v Petrovi. Vrátí se ještě Bára nebo přenechá svého milého ředitelce? Rozrůstá se i sortiment obchodního domu a s ním tak přichází prodavačka Dita, což je žena plná života a ráda se baví. Její energie je neskutečná a nejeden muž jí podlehne. Co ale samotná Dita, komu podlehne ona? V závěrečné sezóně se diváci rozhodně nudit nebudou a mohou se opět těšit na mnoho zvratů a dramat. Zlatá labuť startuje 8.2.2024.

Zábava - další články

Doporučujeme