Žena díky chybě obdržela 843 milionů korun! Všechno ihned vrátila

17. prosince 2019·Články·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook; CBS

Zřejmě málokdy se člověku stane, že při pohledu na svůj účet zažije příjemné překvapení. Když si ale žena jménem Ruth Balloon chtěla zkontrolovat své běžné výdaje, najednou zjistila, že má na kontě o 843 milionů korun víc. Poctivá žena rychle zjistila, že jde o chybu.

Co byste dělali, kdyby vám na účtu najednou přistály stovky milionů korun? Asi každý z nás má své teorie o tom, za co by začal utrácet nejdříve. Napřed se ale hodí se přesvědčit, že pohádkové jmění nepatří někomu úplně jinému.

Žena jménem Ruth Balloon (35) z Dallasu v americkém státě Texas zažila pořádný šok, když si minulé úterý chtěla překontrolovat stav svého bankovního účtu. Najednou tam totiž měla o neuvěřitelných 37 milionů dolarů, tedy o 843 milionů korun více, než předpokládala.

“Moje první myšlenka byla, že nám ty peníze někdo daroval,” svěřila se dvojnásobná maminka televizi CBS. Zatímco ona se na věc dívala pozitivně, její manžel byl spíš přesvědčen, že jde o nějaký podvod. Ženu napadlo, že může jít o chybu a rozhodla se proto co nejrychleji informovat svou banku LegacyTexas.

Zaměstnanci banky pak smutnou pravdu potvrdili. Peníze byly na účet ženy skutečně připsány omylem. Ruth proto částku okamžitě převedla zpět na banku. Než tak učinila, vyfotila si ale na památku pár snímků obrazovky s pohádkovým číslem.

“Byla jsem milionářka. Mám screenshot, takže to teď můžu říkat. Je to zážitek,” uvedla pobavená žena pro televizi KTVT.

 

 

Články - další články

Doporučujeme