Žena neobvyklým způsobem odhalila manželovu nevěru

7. září 2020·Články·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Robert Palmer se před dvěma lety rozvedl s Nikytou Moreno. Žena nechápala, proč její manželství skončilo tak rychle, důvod k rozvodu se dozvěděla až po letech. V nejčtenějších novinách odhalila, že jí bývalý manžel podváděl.

Noviny The New York Times zveřejnily 7. srpna svatební oznámení Roberta a jeho nové snoubenky Lauren Maillian. Pár se poprvé setkal v lednu 2017 v tělocvičně jednoho newyorského sportovního klubu. V té době byl Robert ještě ženatý s Nikytou. “Podle článku manželé Rob a Lauren zahájili svůj vztah v lednu 2017,” sdělila Nikyta v rozhovoru pro New York Post.

Největší kuriozitou v oznámení bylo, že Robert nikdy ženatý nebyl. “To pro mě byla novinka, protože jsem v lednu 2017 byla jeho ženou,” řekla bývalá manželka. “Rozešli jsme se koncem března téhož roku a oficiálně rozvedli až v lednu 2018, nikdy jsem ale nechápala proč,” dodala. Nyní má  jasno. Robert se s Nikytou rozešel dva měsíce potom, co se poprvé setkal s Lauren.

Poprvé se bývalí manželé setkali v roce 2013 o několik měsíců později se k sobě nastěhovali a v prosinci 2015 se civilně oddali. Větší svatbu plánovali v létě 2017. Tedy v období, kdy už byl manžel nevěrný. Před dokončením příprav ale Robert řekl, že potřebuje prostor a týden na to vznesl požadavek k rozvodu. “Byl to můj nejlepší přítel a zničil mi celý můj život. Tušila jsem ale, že mě podváděl, ale když jsem se ho zeptala, nikdy mi neodpověděl,” řekla Deníku The Mirror Nikyta. “Nakonec jsem si řekla, že mu přeskočilo nebo že má nějaké zdravotní problémy,”  dodala žena.

Podle Deníku oznámení popisovalo podrobné seznámení novomanželů. Lauren Roberta zaujala vzhledem a tím, že měla stejnou zálibu ve fitness. O pět měsíců později se k sobě nastěhovali i s dětmi Lauren, které měla z předchozího vztahu. Nakonec Times uznal, že oznámení bylo zkreslené a uvedl vše na pravou míru. Robert se své bývalé manželce omluvil a popřál jí do budoucna štěstí.

Články - další články

Doporučujeme