Žena si stěžovala na otce, který se převlékal před dcerami. Obrátilo se to proti ní

6. prosince 2019·Články·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto

Vášnivé diskuze na internetu způsobila nedávno maminka, která se svěřila se situací, která se jí vůbec nelíbila. Žena přišla se svými dětmi do bazénu na lekci plavání. V převlékárnách ale narazila na tatínka, který se neváhal převlékat a sušit přímo před svými dcerami. Namísto souhlasu a podpory se ale stěžovatelce dostalo pořádně ledové sprchy. 

Nejmenovaná žena přivedla své děti do místního bazénu, kde měla drobotinu čekat lekce plavání. Když ale čekala v šatnách, stala se svědkem něčeho, co jí připadalo krajně nevhodné. Na místě se objevil tatínek s několika dcerami, který byl zjevně také v bazénu.

“Táta holčiček se rozhodl obléknout. Sundal si plavky a byl úplně nahý před svými dcerami. Byl navíc přímo u dceří, takže kdyby přišel jakýkoli další rodič s dítětem, první, co by viděli, by byl jeho penis! A nebylo to méně než minuta, než se osušil a oblékl,”postěžovala si žena na fóru Mumsnet. Na místě prý byly kabinky, a nebo si podle ženy mohl do pasu uvázat alespoň ručník.

Nejprve jí lidé na fóru dávali za pravdu. Někteří z nich se svěřili, že by se asi také cítili trochu zvláštně, kdyby se muž v unisex převlékárnách sušil takto odhalený přímo u dveří. Pak ale stěžovatelka přidala informaci, která všem vyrazila dech.

“Pardon, nebyla unisex, byla to pánská šatna. Na lekce chodí méně otců, takže svého syna beru tam. Dámské převlékárny vždycky praskají ve švech,” uvedla žena.

“Jsi žena a byla jsi v mužských šatnách. To ty ses zachovala špatně,” vmetl ji do tváře jeden z diskutérů a další mu nemohli než dát za pravdu.

 

Články - další články

Doporučujeme