Žena toužila mít vytetované obočí. Toho rozhodnutí bude do smrti litovat. FOTOGRAFIE

4. srpna 2017·Články·Redakce

Facebook/ Amanda Coats

V dnešní době je moderní nosit tzv. permanentní make-up, který vám udělají odborníci ve specializovaném salónu či na estetické klinice, což vám ušetří čas před zrcadlem a v konečném důsledku i peníze. Obočí, oční linky, kontury rtů, k tomu umělé řasy a jste v podstatě bez práce. Trend hovoří jasně a zkusit ho chtěla i čtyřicetiletá žena. Velmi litovala, když přišla domů.

Velké bolesti si musela vytrpět Amanda Coatsová jen proto, že chtěla mít vytetované obočí. Kvůli infekci, která se jí do rány dostala, jí slezla kůže z okolí zákroku a hrozí, že bude mít jizvy do konce života. Už druhý věděla, že je zle, když se s bolestí probouzela. Kůže z okolí obočí jí totiž opadala na polštář. Byla napuchlá a rudá, proto šla okamžitě na pohotovost.

Následující dny a týdny byly tak bolestivé, že Australanka nikdy nepřestane litovat, že se k zákroku rozhodla. Kůže se odlupovala, oči byly plné hnisu a otok nepolevoval. Musela podstoupit náročnou léčbu, která ji stála o mnoho víc, než zaplatila za samotné tetování. Majitel Skincare Laser Clinik, na jehož klinice zákrok proběhl, trvá na tom, že se vše událo podle bezpečnostních předpisů a Amandina kůže špatně zareagovala na atramentový pigment nebo klientka nedodržela následnou péči. Žena však na své sociální síti zveřejnila nejen fotografie,  ale také vyzývá ostatní, aby vždy před podobným rozhodnutím o zákroku zvážili zdravotní riziko, které není zanedbatelné.

Články - další články

Doporučujeme