Ženy si za menstruaci mohou samy, protože už se nestravují jako sběračky, tvrdí muž

21. července 2019·Články·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto

Internet je v oblastech svobody slova skutečná studnice nejrůznějších názorů a pohledů na svět. Nedávno se však objevil jeden, který k sobě přitáhl značnou pozornost. Příspěvek jednoho muže o menstruaci odstartoval velmi vášnivou diskusi. 

Nejmenovaný muž se na internetu rozhodl dát průchod svým emocím a sdílel delší text o ženské menstruaci. Řadu lidí však neúmyslně dobře pobavil, protože zřejmě nedával příliš dobrý pozor v hodinách biologie. Za ženskou menstruaci podle něj může proces, během kterého se tělo zbavuje toxické krve kvůli špatné stravě. Příspěvek rychle získal přes 11 tisíc kladných reakcí na Redditu a sdílen byl také na Facebooku.

“Mám dost poslouchání žen, jak si stěžují na něco, co je na 100 % jejich vina. Především, periody jsou nechutné. Proč cítíte tu potřebu říkat všem okolo včetně své matky ‘promiň, mám špatnou náladu, je zase ta část měsíce,’? Co je to s vámi?” ptá se muž, kterého ženské naříkání nad menstruací vytáčí doběla.

“Váš jediný úkol je být krásné a přidat ženskost. Místo toho jste ale shrbené a s kňouráním se držíte za břicho. Na tom není nic sexy, ale obrázek v hlavě je ještě horší,” pokračuje. “Strkáte si falické objekty dovnitř, aby nasály vaše rozteklé útroby, které se zoufale snaží zbavit se vaší toxické krve,” kritizuje ženy.

“A tady se dostáváme k tomu, proč je to vaše vina. Nejste muž, což znamená, že vaše mateřské předkyně nelovily. Byly při nejlepším sběračky a jedly ze země. Namísto salátů, semínek a ovoce ale vídám vás potvory, jak si cpete do chřtánu burgery, steaky nebo kuře,” popisuje.

“Vaše tělo se snaží toho zbavit a krvácí skrz ten zvířecí hřbitov, který nazýváte svým zažívacím traktem. Nemám žádný soucit s vaší přehrávanou bolestí,” myslí si.

Zdroj: The Mirror

 

 

Články - další články

Doporučujeme