Chlapec (9) s rakovinou slaví poslední Vánoce, chodí mu přání z celého světa. Jedno dostal i od Schwarzeneggera

6. listopadu 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Hodní lidé stále žijí. Rodina smrtelně nemocného chlapce požádala uživatele sociálních sítí, zda by nemohli jejich synovi poslat přání k jeho oblíbeným svátkům roku. Reakce na sebe nenechala čekat.

Když doktoři sdělili Jacobově mamince nelítostnou diagnózu, rodina malého bojovníka se rozhodla skrze Facebook požádat uživatele, zda by chlapci mohli zaslat vánoční přání z celého světa. Letos totiž devítiletý pacient musí oslavit Vánoce o něco dříve, neboť těch prosincových se nedožije. Netrvalo dlouho a Jacob obdržel první stovku přání a pohlednic ze všech koutů světa.

“Je to pro něj důkaz, že na světě stále existuje dobro a že na něj hodně lidí myslí,” sdělila maminka Michelle deníku ABC News. “Dostal také přáníčka, která vyrobily ostatní děti z nemocnice. Usmívá a se a září díky podpoře všech kolem něj.”

Když jeho rodiče konzultovali budoucí péči, řeč přišla také na Vánoce. Řekli si proto, proč by Vánoce nemohly tento rok přijít o něco dříve. Mohou si tak být jistí, že Jacob se svátků dožije a oslaví je s rodinou.

O tom, jaký dosah může být jeden obyčejný příspěvek na sociální síti, svědčí fakt, že malému chlapci přišlo přání i od samotného herce a guvernéra Arnolda Schwarzeneggera.

Chcete Jacobovi udělat radost i vy? Můžete na této adrese:

Jacob Thompson
C/O Maine Medical Center
22 Bramhall St.
Portland, ME 04102

Arnold Schwarzenegger, we can’t wait for Jacob to open it 🧡 Thank you so much 🧡🐧🧡

Zveřejnil(a) Jacob Thompson’s Journey dne 3. listopad 2017

 

Životní styl - další články

Doporučujeme