Dámský klub se ptá: Líbí se vám tetování nebo ne?

22. října 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Mít takzvanou kérku je pro někoho samozřejmostí, pro druhého nepředstavitelnou záležitostí. Nás zajímá, jak se na tetování díváte vy. Dnes to rozebereme v Dámském klubu na Frekvenci 1.

Život v obrázcích

Někteří lidé jsou přesvědčení o tom, že tetování vyjadřuje jejich osobnost, že mapuje jejich život nebo pro ně má určitou symboliku. Některé obrázky mohou být ryze abstraktní a chápat je možná může jen ten, kdo je nosí.

Pokud se vám tetování někoho ve vašem okolí nelíbí, zkuste to neřešit. Přeci jen je to jeho věc, co na těle nosí. Pokud se navíc dají obrázky skrýt pod košili nebo oblek, nikdo z pracovního prostředí se o nich nemusí dozvědět.

Přirozený vzhled

Žádné tetování nepřipadá v úvahu. Jste rádi, že máte přirozený vzhled a zdobit se něčím, co nejde smazat, to není nic pro vás. Na druhou stranu, často bývá kérka mladickou nerozvážností a pokud se jí chcete zbavit, musíte podstoupit několik laserových ošetření.

Celkově vás ale odstranění přijde mnohanásobně dráž než samotná kérka. Odstraňování sice tak moc nebolí, ale příjemné také není, zvlášť pokud odstraňujete obrázek většího rozsahu.

A co si o tetování myslí moderátorky Dámského klubu? Jsou pro?

Aneta: Rozhodně ano, ale s rozvahou a zdravým rozumem. Tetování jsem chtěla už od doby, co jsem viděla první pěkné a originální. A když jsem dospěla, tak jsem si na tetování našetřila a ještě si ho nechala nakreslit od kamaráda, aby bylo origoš. Rozhodně to chce promyslet dřív, než jednat. A co si o tom myslí okolí je mi úplně jedno, je to moje tělo. 🙂 

Markéta: Mě se to prostě nelíbí. Občas, nějaké malinké mě zaujme, ale na pomalovaných lidech nevidím nic hezkého.

Zajímá nás, jaký máte názor na tetování vy. Máte nějaké? Pochlubte se nám už dnes mezi 16. a 17. hodinou v Dámském klubu na Frekvenci 1. 

Životní styl - další články

Doporučujeme