Dámský klub se ptá: Řídí vám život tchyně?

13. února 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Tchyně může mít dvě základní podoby: buď je pro vás druhou maminkou nebo úhlavním nepřítelem. Jaká je ta vaše? Dnešní téma Dámského klubu na Frekvenci 1.

Vítaný člen rodiny

V rodinách, kde má tchyně vždy otevřené dveře k „mladým“ většinou panuje pohoda. Takové tchyně si važte a přátelské vztahy utužujte. I přesto, že je vaše tchyně ve vašich očích ideální, neměla by zasahovat do rozhodování ve vaší rodině a mít v ní příliš velké pravomoci. Její milá povaha by tím pak mohla utrpět šrámy a z anděla by se mohl stát ďábel.

Soupeřka, která se nevzdá

Pokud máte tchyni, která je přesvědčená o své pravdě, za kterou neústupně bojuje, pak vás litujeme. Ještě víc v případě, že její pravda se liší od té vaší. Zkuste se s tím smířit a povznést se nad to. Pomůže vám to, abyste nepřišli o nervy a případně i o partnera.

Jak to mají s tchyní moderátorky Dámského klubu?

Markéta: „Nesnesla bych, kdyby mi kdokoli řídil život, a už vůbec ne tchýně. Ale protože žádnou nemám, tak to neřeším 🙂 Musím ale říct, že obdivuji rodiny, kde jim tchýně pomáhá a přitom se jim neplete do života. Bohužel opačných případů znám víc.”

Aneta: „Tchyni mám sice tisíce kilometrů daleko, ale i přesto řídí život Princovi a tím vlastně i mně. “

Pochlubte se nám s vaší tchyni. Už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme