Dámský klub se ptá: Účastnili byste se soutěže krásy?

27. března 2015·Životní styl·Luboš Procházka

V sobotu večer budeme znát jméno nové České Miss! Těžko se teď odhaduje, která z finalistek se stane královnou krásy, protože všechny jsou okouzlující. Měli byste i vy odvahu přihlásit se do soutěže krásy? Dnešní téma Dámského klubu na Frekvenci 1.

Za zkoušku to stojí

Pokud vyhovujete parametrům pro přijetí do soutěže krásy, možná si říkáte, že to zkusíte. Pak rozhodně jděte do toho! Spousta královen krásy si na začátku soutěže říkala, že nemají šanci a klaplo to. Pokud tedy máte dost kuráže, zkuste využít šanci, která se vám nabízí. Držíme vám palce!

Žádné exhibování!

Soutěže krásy vás nechávají absolutně klidnými. Ke spokojenosti vám bohatě stačí „promenáda“ v plavkách na letní dovolené u Máchova jezera. Každý v sobě zkrátka nemá dostatek exhibicionismu na to, aby se do podobné soutěže přihlásil.

A co moderátorky Dámského klubu? Přihlásily byste se do soutěže krásy?

Aneta: Jasně, proč ne. Ale zrušila bych promenádu v plavkách a nahradila ji pojídáním knedlíků! Mimochodem Miss jakékoliv republiky by měla být postavou i celkovým vzhledem prototyp daného státu. Tedy ne až tak dokonalá, protože někde jsou ženy maličké, jinde podsadité, zavalité, se zadečkem či velkým poprsím, každý národ to má jinak, a ne aby z celého světa dívky vypadala všechny stejně a to jako modelky. Proto se mi nelíbí, že časem se ze soutěže Miss stala vlastně modelingová soutěž. 

A co vy, přihlásili byste se do soutěže krásy? Prozraďte nám to už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme