Dámský klub se ptá: Věříte na zázraky?

19. listopadu 2014·Životní styl·Luboš Procházka

Stalo se vám něco úchvatného, nadpozemského, neskutečného? Byla to podle vás náhoda nebo zázrak? Téma dnešního Dámského klubu rádia Frekvence 1.

Něco mezi nebem a zemí

Každý občas zažije chvíle, kdy si řekne, že nad ním stáli všichni svatí, že je dítě Štěstěny, nebo že se zkrátka stal zázrak. Těžko uvěřitelné okamžiky máte pak většinou dlouho v hlavě a vysvětlit si je prostě neumíte. Možná vás zklameme. My je také vysvětlit neumíme. Trochu tajemna ale nikomu z nás neuškodí.

Je to ve vaší hlavě

Někteří lidí věří, že funguje tzv. zákon přitažlivosti. Znamená to, že to, co si naplánujete a čemu věříte, se vám dříve či později splní. Základem je myslet pozitivně. Pozitivní myšlení vám ubere stres a zlepší náladu. Kromě toho, že se vám vaše přání začnou plnit, budete se cítit lépe.

Je to jen náhoda?

Myslíte celý den na svou bývalou a večer ji potkáte? Koupíte si poprvé v životě los a je výherní? Venku řádí vichřice a vyvrácený strom spadne jen pár centimetrů od vašeho auta? Možná je to zázrak, možná jste si to zařídili svým pozitivním myšlením a nebo je to prostě jen náhoda.

Co člověk, to jiný pohled na svět a stejně tak i jiné chápání těchto “neskutečných” věcí.

A jak to mají moderátorky Dámského klubu? Věří na zázraky?

Aneta + Markéta: „Jasně, že věříme na zázraky, kdybychom na ně nevěřily, tak ani nebudeme existovat, protože život sám je zázrak. Ale dost nás zajímá, proč někteří lidé na zázraky nevěří.”

A co vy, do které skupiny patříte? Věříte na zázraky? Stal se vám nějaký? Povězte nám o tom už dnes mezi 16. a 17. hodinou na Frekvenci 1.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme