Dárkové ePoukazy na Letní shakespearovské slavnosti opět na scéně

15. listopadu 2023·Životní styl·Redakce

Jak se vám líbí (Foto: Letní Shakespearovské slavnosti, Pavel Mára)

Skvělá zpráva pro milovníky shakespearovského divadla a všechny, kdo přemýšlejí o vánočním dárku pro své blízké. Už 15. listopadu se v síti Ticketmaster spustí prodej oblíbených Dárkových ePoukazů. Elektronické poukázky obdarovaným nabízejí mj. jedinečnou výhodu v podobě přednostního přístupu k těm nejlepším místům dříve, než se v dubnu spustí oficiální prodej.

Oslavte s námi 460 let od narození věhlasného dramatika, jak se sluší a patří. Darujte sobě i svým blízkým jedinečnou příležitost zažít novinku v podobě mistrovské komedie Marná lásky snaha, jež je podle shakespearologa a dvorního překladatele Letních shakespearovských slavností Martina Hilského „hostinou jazyka“ a patří mezi jeho nejoblíbenější díla. Inscenace vzniká pod taktovkou režiséra Filipa Nuckollse.

„Další chystané tituly zatím neprozradíme, můžeme vás ale ujistit, že nás čeká pestrá škála strhujících zážitků, na které se již všichni těšíme a na které lze samozřejmě využít Dárkový ePoukaz,“ říká s úsměvem Libor Gross, umělecký ředitel Letních shakespearovských slavností.

Prodej Dárkových ePoukazů bude zahájen v síti Ticketmaster ve středu 15. listopadu v 10:00 hodin. Poukazy v hodnotách od 500 do 5 000 Kč jsou k dispozici do Prahy, Brna a Ostravy. Pro více informací navštivte www.shakespeare.cz a www.ticketmaster.cz.

Životní styl - další články

Doporučujeme