Mladík podstoupil přes 100 procedur, aby se proměnil v bezpohlavní bytost

7. června 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Všichni si asi pamatujeme na toho jednoho podivína ve třídě. Měli buď černé vlasy a řetězy, nebo kostkované kalhoty, protože si mysleli, že je to známka punku. Kamarády by spočítali na prstech jedné ruky a pravděpodobně dostávali od spolužáku čočku. Vsadíme se s vámi ale o co chcete, že někoho podobného Vinnymu jste ve třídě neměli.

Vinny Ohh je makeup umělec z Kalifornie, přesvědčený o tom, že jeho osudem je stát se mimozemšťanem. Už od útlého věku věděl, že je jiný než ostatní. Nepovažoval se za člověka a tím pádem ani nezapadl do místní LGBT komunity. Věří navíc, že genderové role ustanovené společnosti nemají smysl.

Teď, ve svých 22 letech, se však pustil do poměrně drastických zásahů do svého vzhledu a stálo ho to už pěkných pár milionů a ještě není zdaleka u konce. Necítí se ani jako žena, ani jako muž, a proto se chce Vinny stát oboupohlavní, respektive bezpohlavní bytostí z jiné planety.

Se zvětšováním rtů začal už v 17 letech, potom už následovaly větší a “lepší” procedury včetně několika plastik nosu a modelace tváří a nadočnicového oblouku. Celkem prý podstoupil už 110 zkrášlovacích procedur. A co o svém excentrickém říká sám Vinny?

“Vypadám jako Marťan. Mám velkou hlavu a žádné obočí a to je styl, s kterým se ztotožňuji. Když se mě lidi ptají, jak se identifikuji, říkám, že jsem mimozemský podivín posedlý sám sebou. To je moje značka. Miluju své černé čočky, nosím je všude. Hodně lidí říká, že v nich vypadám jak démon, ale já si připadám jako krásné zvířátko.”

Jedna z nejdůležitějších transformací, kterou hodlá Američan podstoupit, je ovšem trochu více znepokojující. Chce si nechat odstranit z těla části, které definují pohlaví – bradavky, ale také genitálie. Tento “drobný” zákrok by ho však stál více než tři miliony.

Zda za to ty peníze stály, posuďte sami v GALERII.

Životní styl - další články

Doporučujeme