Nesrovnávejte se s Kim Kardashian. Plus size modelka zveřejnila inspirující fotku

31. května 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Žijeme ve světě plném protikladů. Ze všech stran slýcháme, že se máme mít rádi, všechna těla jsou přece krásná. Kam však přijdeme, vidíme fotky postav, kterým do dokonalosti nechybí často nic. Nebudeme daleko od pravdy, když řekneme, že na vzhledu v současném světě bohužel skutečně záleží.

Kosmetický průmysl je na vzestupu, plastičtí chirurgové se nikdy neměli lépe a jejich klientela je stále mladší a mladší. Dívky i chlapci sabotují své vlastní zdraví v jejich honbě za dokonalou fasádou.

Čím hubenější, tím lepší? Nejméně jedna žena si to rozhodně nemyslí. Diana Sirokai (21) z Maďarska je na své plné tvary pyšná a nebojí se to ukázat. Její přítomnost na sociálních sítích má ale hlubší smysl. Chce ukázat lidem, že se mohou cítit sexy, i když jejich okolí tvrdí opak. Diana toho o body image ví poměrně dost, celou pubertu byla šikanována.

Rozhodla se vzdát hold fotce Kim Kardashian v bílých, odvážných plavkách. Dvojici snímků doplnila komentářem “Obě jsme ženy, jen máme každá jiné tělo.”

“Vždycky mi říkali, že bych vypadala jako Kim, kdybych trochu zhubla. Napadlo mě, že tedy napodobím tuto fotku, abych světu ukázala, že nemusíme vypadat jako Kim, abychom se cítily sexy.”

Životní styl - další články

Doporučujeme