Influencerka bojuje proti dokonalým snímkům. Vše je jen o správné póze a úhlu při focení

21. ledna 2022·Životní styl·Redakce

Bree Lenehan. (Foto: se souhlasem Bree Lenehan)

Mladá influencerka Bree Lenehan se rozhodla na instagramu skoncovat s dokonalými fotografiemi, které často u mladých dívek vyvolávají pocity méněcennosti. Dokazuje, že vše záleží jen na vhodné póze a správném úhlu. Informoval o tom Daily Mail.

Každá žena je s něčím na svém těle nespokojená. Jedna máme větší boky, prsa nebo malý zadek. Na sociálních sítích pak na nás vyskakují fotografie, na kterých lidé mají naprosto dokonalá těla. Větina si pak láme hlavu, proč nevypadá stejně, i když například pravidelně cvičí nebo drží dietu.

S tím se rozhodla skoncovat Bree Lebnehan. Na sociálních sítích příspěvkům tohoto typu vyhlásila revoluci. Ona sama je sice zastánkyní zdravého životního stylu. Přesto každé pondělí na svém instagramu sdílí fotografie s názvem Real Me Monday.

Na jednom ze snímku se vždy prezentuje jako většina holek na sociálních sítítch a chlubí se dokonalou postavou. Na druhém pak ukazuje holou skutečnost. I ona má totiž nějaký ten faldík, který se při naprostém uvolnění objeví. Je tedy až neuvěřitelné, co dokáže správný postoj a úhel udělat s výslednou fotografií.

View this post on Instagram

A post shared by ✩ BREE LENEHAN ✩ (@breeelenehan)

Životní styl - další články

Doporučujeme