Jako mořská panna. Modelka s nekonečně dlouhýma nohama čelí kyberšikaně

15. února 2020·Životní styl·Karolína Stránská

Nezáleží na tom, jak dokonale vypadáte. Pokud zveřejníte fotku na sociální síti, vždy se najde někdo, kdo vám bude mít co vytknout. Někteří uživatelé totiž podvědomě hledají na ostatních chyby a nedostatky.

Koneckonců existuje mnoho rubrik v bulvárních médiích, které se zaměřují na to, jak to komu slušelo a neslušelo na veřejné akci. Když tedy začala bývalá ruská Miss Anastasia Reshetova pod svými snímky nacházet nenávistné komentáře, očekávala to.

Její profil je tvořen luxusními scenériemi, opuštěnými plážemi počínaje, zlatem posázenou ložnicí konče. Její dlouhé, tmavé lokny však nejsou její hlavní devizou. Modelka je totiž majitelkou nekonečně dlouhých nohou, které přilákaly  na její stránku více než 1,6 milionu uživatelů. I mezi nimi se však najdou tací, kteří chtějí Anastasii především shodit.

“Ta velikost nohou! Nejdřív jsem si říkal, že to jsou ploutve,” uvedl jeden z komentujících a svou poznámku doplnil vysmátými smajlíky.

Anastasia se však zdá nezasažena negativitou a jemně si z nich v popiscích svých fotek utahuje. “180 centimetrů blaha,” píše u jedné fotky.

Životní styl - další články

Doporučujeme