Kráska ukazuje, jaká je realita za dokonalými snímky z Instagramu. Není všechno takové, jak se zdá

18. června 2020·Životní styl·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / rianne.meijer

Sociální sítě v nás snadno mohou vyvolat pocit, že se všichni ostatní mají lépe, než my. Skutečnost ale přitom tomu, co na nich vidíme, může být na hony vzdálená. Vtipnou formou se tomuto fenoménu postavila influencerka a youtuberka Rianne Meijer z Amsterdamu. Mladá žena se nebojí ukázat, jak je to doopravdy.

Na první pohled vypadá život Rianne Meijer jako z pohádky. Kráska, která se živí jako modelka, se objevila například na obálce Cosmopolitanu nebo na plakátech společnosti H&M. Na Instagramu vystavuje své perfektní tělo, nádherné destinace, luxusní interiéry a okouzlené úsměvy na společných fotkách s partnerem či přáteli.

Vedle nich se ale na rozdíl od jiných nebojí přiznat, že skutečnost leckdy vypadá trošku jinak. Pohledná mladá žena vedle pečlivě vyladěných fotek sdílí také podivné či nelichotivé momentky, které při focení vznikly.

Zdá se, že její originální přístup na fanoušky přitom skvěle funguje. Jen na Instagramu ji sleduje přes 632 tisíc lidí a dalších 40 tisíc pravidelně sleduje její videa na YouTube.

 

Zdroj: Instagram | YouTube

Životní styl - další články

Doporučujeme