Květnový horoskop: Hvězdy radí, nespěchejte a vychutnejte si každičký okamžik

28. dubna 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Profimedia)

Máme tady konec měsíce dubna a s ním i nový horoskop na květen. Nový měsíc se ponese ve znamení vzrušujících nových začátků. Není ale třeba nikam spěchat a hvězdy radí vychutnat si každičký okamžik tohoto kouzelného májového období. Pojďme se tedy podívat se serverem RUSSH, co vás v následujících týdnech čeká a nemine.

Beran

Ze začátku měsíce na vás mohou padnout splíny. Nebude se vám dařit podle vašich představ, a to vás bude poměrně drásat. Přesto neklesejte na mysli, poté se vše otočí k lepšímu a může se vám splnit i nějaký dlouhodobý sen ve spojitosti s prací. Nevyhnete se ale nepříjemným jednáním, a to zejména na úřadech.

Býk

Jste delší dobu unavení a nemáte na nic sílu. Tento měsíc se soustřeďte hlavně na sebe. Přestaňte řešit problémy druhých a nechejte vše volně plynout. Budete se divit, ale nakonec se opravdu vše samo vyřeší a vy se nebudete muset ničím stresovat. Dočkáte se tak konečně vytoužené harmonie a stability.

Blíženci

Květen bude pro vás ve znamení silných emocí. Nikdo tak ve vašem okolí nebude tušit, co od vás může očekávat. Kvůli tomu se nevyhnete konfliktům v práci ani doma. Proto se na chvíli zastavte, odpočiňte a naberte síly.

Rak

Upřímnost u vás bude hrát velkou roli. Nebojíte se s někým vyměnit své názory a vyhnete se tak i nepříjemným situacím. Uvědomíte si, co doopravdy chcete.

Lev

Už nějakou dobu máte problémy s někým z vaší rodiny. Nedokážete se na něčem shodnout a ani jeden z vás nechce ustoupit. Proto by nebylo od věci se při jarních dnech usmířit, předejdete tak nepříjemným hádkám třeba na rodinných oslavách.

Panna

Aktuálně u vás doma není finanční situace úplně v pořádku a musíte ji šetřit. To vám na pohodovosti nepřidává. Přesto vás v květnu čeká období plné lásky a nezadaní jedinci se mohou těšit na setkání s někým hodně zajímavým.

Váhy

První dny nového měsíce pro vás nebudou úplně harmonické. Lehce vás kdokoliv a cokoliv rozčílí, a tak kolem vás lidí budou našlapovat po špičkách. Proto se snažte zbytečně se nerozčilovat, a nekažte si toto kouzelné jarní období.

Štír

Na začátku měsíce se dočkáte nové pracovní nabídky, díky které si splníte váš dlouhodobý sen. Ke konci měsíce se můžete seznámit s někým novým, a i když vám nebude na první dobrou daná osoba sympatická, nakonec jí podlehnete.

Střelec

Květen se u vás ponese ve znamení společenských událostí. S přáteli si užijete spoustu zábavy. Zjistíte, že je na vaše kamarády spoleh a dokonce vás nejednou podpoří.

Kozoroh

V květnu budete řešit spoustu věcí a budete mít pocit, že vám nikdo nepomáhá. Spoléhejte tedy na svou intuici, protože ta vás dovede tam, kam potřebujete. Na konci měsíce se můžete těšit na nějakou novinku.

Vodnář

S květnem pocítíte v žilách velký příval energie. Přesto nezapomínejte na odpočinek. Pokud si v něčem nebudete jistí, raději počkejte a ihned něco nepodepisujte, raději vyčkejte na správnou chvíli.

Ryby

Neustále hledáte na ostatních lidech chyby, bohužel záhy narazíte, protože ne každý si takové chování nechá líbit. Nakonec se nad sebou zamyslíte, dojde vám, že se zaměřujete na maličkosti a kvůli tomu budou vznikat konflikty.

Životní styl - další články

Doporučujeme