Neuvěřitelná proměna! Táta od rodiny na sobě pořádně zamakal

19. května 2019·Životní styl·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / jeremiahpetersonmontana

Na první pohled to vypadá až neuvěřitelně. Jeremiah Peterson však dokázal to, co řada tlouštíků považuje za nemožné. Když mu došlo, že mu jeho váha brání být tím nejlepším možným tátou, začal na sobě makat a nepřestal, dokud nebyl v naprosto špičkové kondici. Teď motivuje svoje okolí a dokazuje, že to jde.

Na počátku své cesty měl táta tří dětí více než 130 kilogramů. Když ale vyrazil s rodinou na výlet, nemohl popadat dech, musel se zastavovat a jakékoli fyzické aktivity ho snadno vyčerpaly. Když si uvědomil, že vydrží méně, než jeho 9, 7 a 6 letí potomci, rozhodl se se sebou něco udělat.

V roce 2012 dosáhla jeho váha kritických 132 kilogramů. Jeremiah se proto rozhodl pro radikální řešení. Začal se stravovat výhradně zdravě, vypustil veškerý alkohol, každý den chodil do posilovny, chodil na tůry a ve svém nasazení nepolevoval.

Výsledky se dostavily neuvěřitelně rychle. Již po 150 dnech nebyl k poznání. Podařilo se mu shodit 42 kilogramů váhy a nabrat přitom pořádnou dávku svalů. Nyní muž inspiruje své okolí. Tvrdí, že ze všeho nejdůležitější je přitom najít tu správnou motivaci. Pokud máte dostatečně silný důvod pro změnu, máte mnohem vyšší šanci, že v úsilí vytrváte.

Peterson nakonec inspiroval i vlastní manželku, která vedle pravidelné jógy zařadila do svého programu ještě posilování a spolu se svým manželem se začala stravovat co možná nejzdravěji. A změnu si pár nemůže vynachválit. Konečně se oba cítí dobře, sebevědomí jim nechybí, mají mnohem více energie a se svými dětmi zvládnou dovádět třeba celý den.

Životní styl - další články

Doporučujeme