Svatba se psem nebo zásnuby s lustrem. Nejšílenější vztahy, nad kterými zůstává rozum stát

2. června 2022·Životní styl·Barbora Turková

Emanuela Rose si vzala mimozemšťana (Zdroj: Profimedia)

Dovedete si představit, že byste si vzali svého psa, oblíbenou kabelku nebo třeba mimozemšťana? Ne, tak to nejste jediní, my také ne. Existují ale ženy, které se takto rozhodly a tyto "vztahy" jim vůbec nepřijdou divné. Informaci uvedl server iDnes.cz.

Emanuela Rose

Herečka Emanuela Rose z Londýna už měla dost vztahů, které jí přes různé seznamky nevyšly. Na svůj instagram napsala, že hledá lásku. Těžko říct, zda ji našla v nafukovacím mimozemšťanovi, ale prý je velmi zamilovaná a je s ním ve vztahu. “Je s ním lepší sex, než s pozemšťanem,” tvrdí herečka. Svou lásku ventiluje na sociálních sítích, většina lidí jí ale radí, aby vyhledala odbornou pomoc.

View this post on Instagram

A post shared by Emanuela Rose (her Actress Diary)🌻Formerly Abbie Bela (RIP) (@the.emanuela.rose)

Amanda

Amanda z Londýna má speciální vztah k různým věcem. Lidé ji nikdy nepřitahovali. Nedávno ukončila vztah se Sochou Svobody, ale dlouho sama nebyla. Zamilovala se totiž do lustru, kterého si všimla ve filmu Kráska a zvíře. Začala po něm pátrat v obchodech, čímž vznikla její posedlost, protože lustry byla v bytě přímo zavalená. Dnes má její srdce ale jen jeden. “Přitahuje mě i sexuálně,” tvrdí.

Yuri Tolochko

Yuri Tolochko z Kazachstánu si v roce 2020 vzal po osmi měsících vztahu gumovou pannu. Svatbě přihlížela až padesátka svatebčanů, prý to byla pořádná party. Kulturista o svém vztahu informuje pravidelně na instagramu. Láska jim ale dlouho nevydržela, panna Margo se po měsíci porouchala. Díra v ní ale byla tak velká, že nebylo možné ji opravit. Yuri si ale velmi rychle našel náhradu – umělou pannu Lunu, kterou vzal na výlet do Bulharska. Postupem času mu ale jedna žena nestačila a do svého domu si nastěhoval ještě jednu – Lolu. To ale není všechno, Yuri se svěřil, že má silný vztah i k popelníku, kterého označuje za svého milence.

View this post on Instagram

A post shared by Yuri Tolochko (@yurii_tolochko)

Elizabeth Hoad

Bývalá britská modelka Elizabeth Hoad měla za sebou už několik nepovedených vztahů s muži. Proto se rozhodla k razantnímu kroku. V televizní show se provdala za svého věrného psa Logana. Za sebou měla prý přes 200 schůzek s muži, ani jedna ale nevyšla. “Mám dost mužů a dost single života. Teď jsem vdaná za svého nejlepšího parťáka,” svěřila se žena.

Sharon Tendler

Sharon Tendler z Velké Británie tvrdí, že láska s delfínem to byla na první pohled. A jejich náklonnost je vzájemná. “Dává ty nejsladší polibky na světě,” svěřila se Sharon, která si delfína vzala v Izraeli.

Životní styl - další články

Doporučujeme