Takhle podle Playboye vypadá dokonalá žena. Brazilka po zvolení přiznala desítky zákroků

2. listopadu 2023·Životní styl·Redakce

Janaina Prazeres. (Foto: Profimedia)

Pětatřicetiletá brazilská modelka Janaina Prazeres, kterou časopis Playboy v Norsku zvolil za "dokonalou ženu", přiznala, že utratila přes 250 tisíc liber za plastické operace. Zároveň řekla, že být krásná je "tajemstvím lepšího života" a cestou k sebevědomí. Informoval o tom Daily Star.

Janaina byla nadšená, že ji Playboy označil za dokonalou ženu. Pak ale odtajnila tajemství, že aktuální vzhled není jejím přirozeným. Aby vypadala “dokonale” podstoupila nejeden zákrok.

Brazilka má za sebou liposukci, dvě plastiky nosu, plastiku prsou, bioplastiku hýždí, bioplastiku obličeje, hormonální implantáty a odstranění žeberních kostí. Za to všechno utratila neuvěřitelných 250 000 liber.

View this post on Instagram

A post shared by Janaina Prazeres 🎀 (@janaina3)

Samotná je ale s touto investicí spokojená a podle jejích slov má díky tomu lepší život. Miluji, když se cítím krásnější, vždy se snažím zvýšit své sebevědomí,” uvedla pro zahraniční média. To je tajemství lepšího života. Takže, pokud do toho mohu investovat, nešetřím,” dodala s tím, že ještě uvažuje o dalších úpravách. Podle modelky se musí naplno využít toho, co moderní medicína nabízí. Sama v minulosti na cestě k vysněné postavě držela různé diety, to ji ale nesedělo a proto se rozhodla jít cestou operací.

Životní styl - další články

Doporučujeme