VELKÁ FOTOANKETA: Máte pěknou jarní fotku? Pošlete a vyhrajte wellness pobyt na Šumavě!

12. dubna 2015·Životní styl·Luboš Procházka

Pravé jaro začíná a Frekvence 1 ho vítá s vámi! Pošlete svoji jarní fotku a vyhrajte luxusní wellness pobyt na Šumavě! Tak snadné to je! Rádio Frekvence 1 spustilo velkou fotosoutěž, do které se může přihlásit každý. Stačí umístit na web frekvence1.cz fotku, na které je jakýmkoliv způsobem zachyceno jaro.

Fotka, která dostane nejvíc hlasů od posluchačů nebo od poroty Frekvence 1, vyhrává luxusní pobyt pro dva v srdci Šumavy!

Co by mělo být na fotografii? „Je to jen na vás, posluchačích Frekvence 1 a čtenářích webu frekvence1.cz. Může to být květina, jako symbol jara, nebo krajina, strom, orosené pivo, domácí mazlíček nebo smějící se děcko. Prostě cokoliv,“ říká project manager Frekvence 1 Jakub Wajshajtl.

Jarní fotky má právě teď s nástupem pěkného počasí každý a Frekvence 1 nabízí unikátní prostor, kde se můžete se svými snímky pochlubit.

Navíc za ně máte šanci vyhrát úžasnou cenu. O jednom vítězi wellness pobytu rozhodne hlasování čtenářů a posluchačů. Druhou cenu dá cena poroty složená z osobností rádia Frekvence 1.

Fotografie vkládejte zde: /jaro

Krásné jaro s rádiem Frekvence 1

 

Životní styl - další články

Doporučujeme