VIDEO, které obletělo svět: Čeští skauti připomínají, proč jsme milovali letní tábory!

4. září 2016·Životní styl·Luboš Procházka

Skauti z Domažlic nám připomněli, proč jsme tolik milovali letní tábory. Jejich video dobylo svět. Na sociálních sítích ho vidělo přes 700 tisíc lidí.

Pamatujete? Letní lásky, táborák, spaní ve stanech s podsadou, bojovka, ranní rozcvička, nástup a večeře z ešusu…Také jste jako děti milovali letní tábory? Připomeňte si jejich kouzelnou atmosféru videem, které na skautském táboře Pod Ovčím vrchem na Domažlicku natočila a následně na YouTube zveřejnila jedna z jeho účastnic Natálie Böhmová.
 
Videa si všimla i celosvětová skautská organizace World Organization of the Scout Movement – WOSM, která jej zveřejnila na svém Facebooku.
 
“Připomíná mi to mé dětství. Skauti, zábava a příroda. Co víc si přát,” napsal na Facebooku Chris z USA. “Samozřejmě hygiena je důležitá. Ale nikdy si nevychutnáš sprchu tak, jako když se po týdnu vrátíš domů z tábora,” komentuje Natálie z Česka fakt, že děti se ve videu válejí v blátě.
 
Samozřejmě se našla i řada lidí, kteří kritizují, že děti běhají v bouřce a dešti, jsou celé promáčené a kdesi cosi. Ale ruku na srdce, kdo byl jiný.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme