VIDEO: Matka vlekla po ulici dítě na vodítku, lidé byli v šoku. Žena má však vysvětlení

27. října 2017·Životní styl·Karolína Stránská

Marketingový tah? Scénka? Týrání dětí? Na sociálních sítích se objevilo šokující video, na kterém žena táhne své dítě na vodítku. Matka má však pro toto chování vysvětlení.

Video z liverpoolské ulice se objevilo na Twitteru uživatele Joe Caina. “Dítě upadlo na zem. Když se matka otočila, šla dál, ačkoliv viděla, že dítě leží na zemi. Dítě vypadalo, že je v pořádku. Kolemjdoucí byli ovšem v šoku,” řekl muž v rozhovoru pro deník Liverpool Echo.

Matka se dočkala rozčílené reakce ze strany internetových uživatelů, kteří ji okamžitě označili za nezodpovědnou, sobeckou matku. Každý příběh má však dvě strany.

Žena, která si přeje zůstat v anonymitě, osočila svědky, že soudí její chování, aniž by cokoliv věděli o jejím životě, či situaci, v níž se nacházela. Deníku Daily Mail vysvětlila, že její syn dostal záchvat a odmítl se zvednout, nebo pohnout.

“Můj syn trpí autismem, často mívá záchvaty a hází sebou o zem. To, co dělám ve videu, je jediný způsob, jak s ním pohnout. Nenechá mě, abych ho zvedla. Nemůžu s ním často mezi lidi, nesnáší velké davy. Lidé nerozumí, jak těžké je vychovávat dítě s autismem. Chová se tak i mezi kamarády, je to stresující,” vysvětlila žena.

Životní styl - další články

Doporučujeme