Vy spolu spěte, ale nechoďte. Která znamení spolu nemohou žít, ale funguje jim to v posteli?

27. dubna 2023·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Existují páry, které spolu neustále bojují. Jeden den se rozchází, druhý den jsou zase spolu. Vlastně k sobě ani trochu nepasují, ale v okamžiku, kdy dojde na sex, jiskří to mezi nimi jako v elektrárně. Vášeň je vždy zaručeně spojí. Dáma.cz prozradí, která znamení to jsou.

Beran + Lev

Obě znamení jsou ohnivá, takže spolu vytvoří vášnivý tým. Kvůli jejich povaze je jejich vztah poměrně nesnadný, jdou si pořád navzájem po krku. Oba umí chrlit oheň, žádný argument je nezadrží. Vášeň mezi nimi je těžké přehlédnout, doslova z nich sálá. Po boji obvykle následuje bouřlivý sex, který během chvilky smaže předchozí hádku.

Býk + Štír

Když se tato dvě znamení spojí, je to tornádo emocí, sexu a boje! Ovšem v jejich případě spíše v dobrém slova smyslu. Pro Býka a Štíra je téměř nemožné udržovat platonický vztah, protože jsou sexuálně velmi podobně naladění. Jejich sexuální život je sice naprosto dokonalý, v běžném životě je to ale mnohdy na krev. Mohou si způsobit spoustu problémů a bojů. Štír je znamením změny, zatímco Býk miluje stabilitu. Býk a Štír jsou sice protiklady, ale všichni víme, že protiklady se přitahují.

Blíženci + Váhy

Obě znamení tak trochu postrádají empatii vůči tomu druhému, což občas vede k brutálním bojům. Obě také říkají, co si myslí, a věří, že jen jejich názor je správný. Ovšem všechna negativa vyvažuje jejich silná chemická přitažlivost.

Rak + Kozoroh

Raci a Kozorozi tajně touží po silném citovém poutu, což nakonec může způsobit, že každý z nich má vysoká očekávání, do kterých jeden druhého nepustí. Proto může často docházet k bojům. Ovšem i přesto mezi nimi existuje silné vášnivé pouto. Jakmile se najdou, dodají si navzájem emoční stabilitu a emocionálně se propojí.

Střelec + Ryby

Když zkombinujete ohnivé znamení s vodním, vznikne emotivní horská dráha. Jeden od druhého se neuvěřitelně liší, což může způsobit velké problémy. Pokud ale dokážou překonat své odlišenosti, za tu jízdu to stojí. Ryby chtějí víc, než může Střelec dát. Každý má jiný názor na to, co přispívá ke šťastnému vztahu. To může způsobit totální válku, kdy Ryby pláčou a Střelci se nechtějí omluvit. Pokud jde o vášeň v ložnici, tam k bojům nedochází, protože v posteli si dokonale rozumí. Je v nich spousta emocí, které v sexu dokážou zužitkovat a zapomenout na všechny konflikty.

Životní styl - další články

Doporučujeme