Jaká je vaše největší sexuální zbraň? Znamení zvěrokruhu prozradí, čím byste měla právě vy svádět

15. dubna 2023·Životní styl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Každý má svůj vlastní spouštěč vášně. Ano, i to je ovlivněno znamením zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili. Na každé znamení působí něco jiného a každého přitahuje něco speciálního. Pokud tedy chcete vědět, čím ideálně někoho svést, mrkněte se a nechte si poradit. Tyto rady přináší Dáma.cz.

Beran

Berani jsou vysazení na tělo. Má ho zpravidla dobře vytvarované a ukazuje ho, kde může. Samozřejmě dává na odiv ty části těla, na které je nejvíc pyšný.

Býk

Na Býka musíte skrz postel. Nic ho totiž nedostane tak, jako samotný akt. Nemusíte s ním mít sex hned na prvním rande, ale určitě si nehrajte na netykavku, pro kterou je milování tabu. Chcete si Býka získat, minimálně udržujte v napětí příslib.

Blíženci

Na Blížence nejvíc zabírá stimulace mozku. Než zamíříte k němu do kalhot, vezměte to přes hlavu. Jděte s ním na zajímavou přednášku, diskutujte o zajímavé knížce… jakmile si získáte jeho mysl, tělo ji už bude následovat.

Rak

Achillova pata Raků jsou něžné doteky paží a nohou. Přejeďte přes jeho kůži bříšky prstů a sledujte, jak přestane dýchat. Pak už ho máte v hrsti… nebo i v jiných částech těla.

Lev

Nic nenažhaví Lvy tak jako chvála. dejte jim najevo, že jsou nejlepší a pak už jen sledujte, co se stane. Budete ho tímto pocitem dostatečně zásobit, odmění vás nezkrotnou touhou.

Panna

Pokud chcete získat Pannu, stačí skutečně málo – klanět se jejím rozmarům a řídit se pravidly, která stanovila. Pak je téměř nemožné, aby vás dál přehlížela.

Váhy

Možná vás to překvapí, ale na Váhy zaručeně fungují romantická klišé v podobě šampáňa, jahod, čokoládového srdce a procházky po pláži při západu slunce. Dejte jí to a uvidíte ten výbuch rozkoše, kterým vás pak zavalí.

Štír

Chce to lov! Lov na něco nezbedného. Štíři potřebují mít pocit, že je s vámi čeká něco zakázaného, něco, co je pro mnohé tabu. Pokud se nebudou nudit, ukážou vám cestu rájem.

Střelec

Střelci mají celkem vyhraněný a jasný spínač v dobrodružství. Nabídněte jim něco bláznivého a uvidíte, jak pod vašima rukama následně roztají.

Kozoroh

Tohle znamení si nepotrpí na nic zvráceného nebo pobuřujícího. Stačí jim kvalitní humor a porozumění. Pak se s vám i budou cítit natolik dobře, že k vám zahoří nejen vášní, ale i láskou, což jde u nich ruku v ruce.

Vodnář

Nepředvídatelnost Vodnářů vám nabízí možnost nespoléhat se na nic konkrétního. Nikdy totiž nevíte, co zrovna zabere. Rozhodně ale nepodceňujte hlazení, objímání a intelektuální konverzaci. A taky spoustu erotických hraček.

Ryby

Romantika, porozumění a citové pouto. Ryby dokážou v sexu a spojení dvou těl cítit něco skoro až uměleckého a chtějí si to skutečně vychutnat a dosytnosti užít. Nespěchejte na ně.

 

Životní styl - další články

Doporučujeme