Zdá se vám o nevěře? Tohle se vám vaše sny snaží říct

12. listopadu 2021·Životní styl·Dominika Číčelová

Ilustrační foto (Shutterstock)

Co se děje během spánku v našich snech, to nedokážeme ovlivnit, přesto nám mohou naznačit mnohé o našich skrytých přáních, touhách i obavách. Co vám naznačují sny o nevěře? S tím přišel web Dáma.cz.

Porušili jste své morální zásady

Život nás čas od času donutí slevit nebo ustoupit ze svých zásad a není to nic zase tak ojedinělého. Někdy se ale dostanete do situace, kdy prostě porušíte své morální zásady, ať už z jakéhokoliv důvodu, a i když se na tento moment snažíte zapomenout, vaše svědomí vás nenechá. Může se proto stát, že se dostane až do vašich snů, v nichž dochází k nevěře.

Jste ve vší počestnosti zakoukaní

Není divné mít erotické sny o někom, kdo vás fyzicky přitahuje. I když jste celý život věrní, je jasné, že váš partner nebo partnerka nejsou jediní, kdo vás zaujal. Může se stát i to, že se probudíte a při každém pomyšlení na váš sen budete cítit vzrušení a touhu. Pokud jste oba nezadaní a k mání, byla by škoda nic nepodniknout, co říkáte?

Váš sexuální život je nenaplněný

I když máte stálého partnera, nemusí to znamenat, že váš sexuální život funguje podle vašich představ a uspokojuje vás. Právě naopak, sníte-li o sexu s někým jiným, může to být náznak toho, že máte o milování jinou představu, než které se vám dostává. Zkuste své sny analyzovat. Třeba tak zjistíte, co vám v životě a v posteli chybí.

Zažili jste nevěru rodičů

Sny vás také mohou vracet do doby dětství a mládí, kdy vás ještě ovlivňovali rodiče. Je dost možné, že jste zažila, jak byl jeden z nich nevěrný, což se nyní může promítat do vašich snů, v nichž v roli nevěrníka vystupujete vy. Pravděpodobně to znamená, že se obáváte, abyste ve svém vztahu neselhali stejně jako vaši rodiče. Myslete však na to, že nejste kopií vašich rodičů a chyby budete dělat své vlastní. Ne ty jejich.

Váš vztah nefunguje správně

Sen o podvádění se vám také může snažit naznačit něco, co možná už tušíte, nebo vás to zatím ještě ani nenapadlo. Může to být náznak toho, že váš aktuální vztah nefunguje tak, jak má, a vy si to nechcete přiznat. Pravda pak vyplouvá na povrch prostřednictvím vašich snů, kde se dopouštíte nevěry.

Životní styl - další články

Doporučujeme