Zoufalá žena neunesla rozchod s přítelem. Za 4720 telefonátů a pronásledování šla do vězení

6. srpna 2019·Články·Lukáš Vaněk

Australanka těžce rozdýchávala rozchod se svým přítelem, což vedlo k tomu, že jej neustále pronásledovala a nepřetržitě mu volala a posílala zprávy. Soud ji nakonec poslal do vězení na tři roky za stalking. Informoval o tom server Daily Mail.

Osmatřicetiletá Australanka Sarah Ann Kiely, která v současné době má tříměsíční dítě, v roce 2016 velmi těžce nesla rozchod se svým bývalým přítelem. Od září téhož roku mu po dobu dvanácti měsíců neustále volala a posílala zprávy. Počet telefonátů se nakonec zastavil na čísle 4720.

Pozornost si chtěla vyžádat například lhaním o tom, že je těhotná. Bývalému příteli dokonce vyhrožovala tím, že policii řekne, že ji týrá. Posedlosti neunikla ani nová přítelkyně jejího bývalého partnera, které rovněž psala stovky zpráv.

Advokát souzené ženy před soudem uvedl, že jeho klientka trpí psychickou poruchou. Soudkyně však tuto námitku neuznala a poslala ženu do vězení na tři roky. Za mřížemi stráví nejméně devět měsíců. V dubnu 2020 se může dostat ven díky podmínečnému propuštění.

Články - další články

Doporučujeme