Lucie Bílá přijde ve středu k Pokondrům! A pozve nás na Carmen

11. listopadu 2015·Těžkej Pokondr na Frekvenci 1·Redakce
Středečním hostem u Pokondrů na Frekvenci 1 byla zpěvačka Lucie Bílá! V rozhovoru s Milošem a Romanem také pozvala posluchače na znovuobnovené představení Carmen v karlínském divadle.

Záznam rozhovoru

Dlouho jsme se neviděli. Jak se máš?

Lucie: Já nějak zrychluju, já si dokonce píšu do diáře, kdy jedu domů. Jsem tak zmatená a mám toho tolik. Jsem taková tryskomyš a v hlavě mám čtyřproudovku. Strašně zrychluju a pendolino je proti mně hadr. Já jsem tryskáč.

Není teď kolem tebe mediálně tak živo. Čím, to je?

Lucie: Možná už nejsem tak rozkecaná, už si nestřílím vlastňáky a nepráskám na sebe všechno. Nechávám si i něco pro sebe. Ale diář mám totálně plný, denně koncertuju. Na volno si hraju v autě, že si pustím seriál, začnu háčkovat a dělám, že mám volno a za volný den považuju den, kdy mám koncert jen večer. Ale je mi na tom jevišti tak dobře. Já jsem hrozně divná, kluci. Já nevím, proč se mnou vůbec kamarádíte. Já jsem zjistila, že jsem jen v autě, v šatně, na jevišti nebo spím. Víc se mi tam nevejde. 

3 nepříjemné otázky

Jak jsi reagovala na zprávu, která se týkala zdravotního stavu Karla Gotta?

Lucie: Asi tak jako každý. Je zvláštní, že se mi o něm před měsícem zdálo, tak jsem mu napsala, že ho mám ráda, vážím si ho a jsem ráda, že jsem s ním mohla spolupracovat. Tehdy neodpověděl, protože měl hodně práce. Ale teď přišla tahle veliká vlna. Samozřejmě, že se bojím. Neumím si představit tu naší uměleckou sféru bez něj. Tak jsem se začala modlit a modlím se za něj každý den. Mám ho moc ráda a držím palce jemu i nám všem, protože my ho potřebujeme.

Nad co se dnes dokážeš povznést a dřív jsi to nedokázala?

Lucie: Nad svými chybami.

S čím se naopak stále neumíš popasovat?

Lucie: S neúctou médií. Myslím si, že je to proto, že oni si moje slušné vychování vysvětlují jako hloupost, protože ono se to nenosí. Já v sobě nemám nějakou brzdu, že bych hrála nějakou hvězdu, ale jak jsem slušná a mám úctu k ostatním, tak se mi to nevrací. To mě mrzí. 

 

Další epizody pořadu Těžkej Pokondr na Frekvenci 1

Doporučujeme