Bramborový salát zkuste jinak!

21. prosince 2012·Večer·Redakce
Vyzkoušejte Babicův recept!

500 g brambor (rohlíčky nebo salátové A)

10 naložených sušených rajčat

1 dcl olivového oleje

1 fialová cibule

hrst oliv

1 lžička cukru

šťáva z 1 citrónu

1 lžíce octa

1 lžíce dijonské hořčice

sůl, pepř

hrst čerstvé bazalky

čerstvý mladý špenát

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky.

Připravíme si zálivku z těchto ingrediencí: šťáva z 1 citronu, 2 lžíce octa ,cukr, sůl, pepř, dijonská hořčice, olivový olej a olej z nakládaných rajčat.

Nakládaná rajčata pokrájíme, přidáme olivy, natrhanou bazalku a špenát.

Vše smícháme s bramborami těsně před podáváním.

Další epizody pořadu Večer

Doporučujeme