Grilujeme, vůni masa milujeme!

6. června 2011·Večer·Redakce
Znáte větší slast, než krásné počasí a gril v pohotovosti? Teplé jarní a letní dny jsou jako stvořené pro grilování a následnou hostinu. Maso, zelenina, bylinky, koření a neskutečná vůně, která se line kolem... Máme pro vás pár receptíků!

Grilování

 Bílé klobásky se švestkami

 

Tlusté bílé klobásky podél nařízneme, aby z jedné strany držely při sobě. Vymažeme je dijonskou hořčicí a nacpeme do nich sušené švestky. Klobásy sevřeme k sobě a obalíme anglickou slaninou a spíchneme třeba párátkem.

No a ogrilujeme!

 

A tady  jsou vaše vychytávky!

K jakymukoli masu hodime na gril vzdycky papriky naplnen ruznymi syry..s trochou olivového oleje,popřípadě bazalky nebo cesneku..

KDYZ jsme byli na brigade ve skotsku na malinach,tak jsme na konci sezony pro vsechny pickery opekali prase.majdu na to jsme michali ve velkych kyblech,vSECHNO od oka a vypadalo to jako ve filmu sul nad zlato:primerene.vysledek byj grandiozni,skoti poprve v zivote ochutnali nalozeny maso,byli u vytrzeni a MY meli druhej den oci jako tenisaky-opuchly od celodenniho obskakovani kolem cudiciho prasete

Krevety cele nalozit domarinady hortice oliv.olej citron petrzel oregano sul pepr, grilovat 10 minut Vlasta

ZDRAVIM,TAK nejlepsi pro mne je poradny kus flakoty.Tzn.krkovice nakrana na 2 cm(neklepeme) potrena natrenym cesnekem.Pak si naleji olet do sklenice dam TAM smes koreni,jeste cesnek a trochu pivka.Rozmycham,potru tim krkovici a necham na chladnem miste par hodin prolezet.Pozor ne v lednicce.Pak to ugrilujI a vsechno snim.Ales z Chucheln

DOBRY den,vyborna chutovka na grilu je bucek nakrajeny na co nejtensi platky,posypeme gril.korenim a upeceme na grilu.Vysledkem jsou "krupave chipsy".Vsi se olizuji.Ivana

NAZDAR CERKY. TOZ JA DELAM VEPROVE ZEBIRKA V MARINADE Z MEDU A BILINEK A K TOMU SIPKOVOU NEBO SVESTKOVOU OMACKU A CERSTVI CHLEBA. GRILOVANE NA KAMENI A PODLETE PIVEM (PLZNI). PIVEM POTOM NESETRIME. 😀 AHOJTE KAREL Z VESELE U ZLINA

Další epizody pořadu Večer

Doporučujeme