A dost! Brzbohatému došla trpělivost a na Kuchařovou chce podat trestní oznámení

30. května 2023·Zprávy·Redakce

Ondřej Gregor Brzobohatý a Taťána Kuchařová. (Foto. Profimedia)

A dost, řekl si Ondřej Gregor Brzobohatý a na svou exmanželku Taťánu Kuchařovou chce podat trestní oznámení. Muzikantovi vadí, že ho Miss World osočuje z toho, že Blesku dal k dispozici církevní žalobu.

Minulý týden přišla zpráva o tom, že herec a muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý se v soukromí převléká za ženu. S informací přišla jeho exmanželka Taťana Kuchařová, která se s ním nyní rozvádí před soudem církevním. Navíc ho obvinila ze sexuální odlišnosti. Muzikant zálibu v draq queen přiznal, a dodal, jaké bylo soužití s modelkou.

Podle něj ho posílala k sexuologovi, protože se bála, zda to není pro případné potomstvo dědičné. Kuchařová se bránila s tím, že ona znění církevní žaloby ani fotografie Blesku neposkytla, hudebník se začal bránit. Podle něj to mohli poslat jen čtyři lidé – on, Kuchařová a jejich právníci. Ti by to vzhledem ke své práci určitě neudělali, on to rovněž nebyl, takže zbývá Taťana.

View this post on Instagram

A post shared by Ondřej G. Brzobohatý (@brzobohatyondrejofficial)

Brzobohatý ale bouchl do stolu a rozhodl se k razantnímu kroku. Je toho na můj žaludek vážně příliš. Už se v rámci kauzy Kuchařová vs. Brzobohatý útočí i na mou rodinu, a celá záležitost tím klesá pod tu nejnižší úroveň veřejného praní špinavého prádla. Rád bych tedy svým následujícím prohlášením ukončil vše jednou provždy. Mou podmínkou pro zveřejnění rozhovoru, při kterém jsem byl s obsahem církevní žaloby konfrontován bylo, abych se i přes logickou dedukci – kdo stál za podstrčením veškerých materiálů Blesku – s naprostou jistotou utvrdil v důkazech, které by vedly přímo k Taťáně. To se stalo! Viděl jsem na vlastní oči vše, co jsem vidět musel, abych si byl jistý, že mé obvinění Taťány z tohoto činu může, a hlavně by mělo spatřit světlo světa,“ zdůraznil hudebník.

„Daň za to byly nepříjemné intimní otázky týkající se lživých a skandalizujících obvinění v žalobě, na které jsem otevřeně odpovídal. Nikdy bych nenechal rozhovor s ukázáním na viníka zveřejnit na základě domněnky, nebo pokud bych si nebyl stoprocentně jistý, že právě Taťána Kuchařová je tím, kdo žalobu úmyslně zveřejnil. A ano, poskytnutí takového dokumentu médiím se rovnou počítá jako samotné zveřejnění, kterému jsem se já zkrátka už musel bránit. Tenhle fakt žádná právnická klička nevyvrátí.

„I přesto, že pravda vyšla najevo, Taťána ji dál bezostyšně popírá ve svých lživých prohlášeních psané evidentně advokátní rukou, ve kterých se snaží vinu hodit na mě a od podstaty věci odvést pozornost,“pokračoval rozhořčeně Ondřej. Respektuji, že Blesk ctí ono novinářské pravidlo, kdy musí za každou cenu krýt zdroj, ale já nemusím ctít mlčenlivost několika svědků, kteří byli do celé kauzy Taťánou namočeni. Proto na Taťánu Kuchařovou podávám k civilnímu soudu žalobu za pomluvu, aby se pravda definitivně i u soudu potvrdila a zastavila se tak centrifuga spekulací.“

Kromě toho poděkoval i šéfredaktorům dalších redakcí, kam Taťána prostřednictvím nastrčené osoby či sama osobně žalobu či informace v ní obsažené donesla, že dokázali odolat jejímu nátlaku, aby vše zveřejnili. Děkuji deníku Blesk za korektnost a možnost vyjádřit se k téhle nelichotivé záležitosti jako první. Díky všem hlasům podpory,“ uzavřel s tím. Dodal, že vlastně nechápe, proč se to celé vlastně stalo a že je mu to líto.

 

Zprávy - další články

Doporučujeme