Nejsem žádný impotentní deviant! Reaguje Ondřej na žalobu Taťány. Záliba v převlékání se za ženu nic neznamená

22. května 2023·Celebrity·Redakce

Taťána Kuchařová, Ondřej Gregor Brzobohatý (Foto: Instagram Ondřej Gregor Brzobohatý, Profimedia)

Přestože je to už rok, co jsou hudební skladatel a muzikant Ondřej Gregor Brzobohatý a modelka a někdejší Miss World Taťána Kuchařová úředně rozvedeni, stále není ticho po pěšině. Opuštěná kráska usiluje i o církevní rozvod, který však doprovází ne moc příjemná žaloba, která se dostala do redakce Blesku. Ta s ní konfrontovala samotného Ondřeje, který se rozhodl k celé záležitosti vyjádřit a bránit se pomluvám, které si podle něj jeho bývalá manželka vymýšlí. Rozhovor přinesl Blesk.

Redakce Blesku má k dispozici plné znění církevní žaloby, kterou podala sama Taťána Kuchařová na svého dnes již bývalého manžela. Tento fakt Ondřeje rozčílil, protože je mu jasné, že žalobu do médií poslala přímo samotná Taťána. Podle jeho slov ho chce co nejvíce pošpinit a pomstít se mu za to, že ji opustil. “Byla to Taťána. Upřímně, tohle zjištění mi přijde nejděsivější na tom všem,” říká šokovaný Ondřej. “Chápal jsem, že je plná zklamání, ale neměl jsem nejmenší tušení, že by to mohlo dojít až sem. Nejdřív jsem obdržel církevní žalobu plnou lží. A teď se dozvím, že dalším adresátem je vaše redakce,” pokračuje ve svém rozhořčení.

V žalobě modelka obvinila exmanžela ze sexuální odlišnosti a záliby v nošení ženských šatů. Dokonce tvrdí, že po ní požadoval sex jako žena. Podle Ondřeje jsou to však všechno lži. Vidí za tím jen pomstu zhrzené Taťány, která mu prý už při položení rozvodových papírů na stůl řekla, že pokud se s ní rozvede, že ho zničí. “Je mi opravdu fyzicky zle z toho, že to zašlo až takhle daleko a že tu spolu kvůli tomu teď sedíme,” svěřil se Blesku. Zároveň se brání, že o své sexualitě nikdy nepochyboval, jak se žaloba snaží naznačit. Má orientace je a vždy byla heterosexuální,” říká Ondřej.

View this post on Instagram

A post shared by Ondřej G. Brzobohatý (@brzobohatyondrejofficial)

Jak to tedy s převlíkáním za ženu je?

Muzikant přiznává, že už ho odmalička bavilo se převlíkat za různé postavy. Však taky vyrostl v umělecké a divadelní rodině, kde se líčidly, parukami a kostýmy nešetří. Jsem velkým fanouškem i Drag Queen. Může to někomu připadat zvláštní nebo divné, ale já se u toho skvěle bavím a náramně odreaguju. Rozhodně to ale nemá vliv na mé duševní zdraví nebo moji sexuální orientaci. Dokonce to se mnou Taťána i občas sdílela,” vysvětluje Ondřej. Má tím na mysli tematické večírky, které spolu s bývalou ženou často pořádali a převlékali se spolu do nejrůznějších kostýmů. “Byl jsem třeba za krále Ludvíka XV. a ona za Madame de Pompadour, při narozeninových oslavách jsem byl převlečený za Al Capona a ona za prostitutku, při halloweenském mejdanu jsme oba byli v kostýmech mrtvých řádových sester. Je pravda, že právě Drag Queen byla ale pro Taťánu často trnem v oku,” vysvětluje hudebník.

Taťána se prý vždycky bála, že když se veřejnost dozví, že se její muž rád převléká za Drag Queen, ohrozí to její pověst i kariéru. Dokonce poslala manžela k sexuoložce, kde prý doufala, že se Ondřej dozví, že je nemocný a musí se léčit. Zároveň prý měla strach, že je to dědičné. Nic z toho se nepotvrdilo. Mimo jiné Ondřej zmínil jejich výlet do New Yorku, který absolvovali rok po svatbě. Právě tam uspořádali jeden z mnoha večírků, kde byli všichni převlečeni za Drag Queen včetně ní. “Ona se rozhodně netvářila, že by s tím měla problém,” tvrdí Ondřej a jako důkaz dokládá Blesku fotografii z tohoto večera, kde jsou spolu s úsměvem na tváři.

V žalobě se podle Blesku také píše, že po exmanželce požadoval – jako žena – sexuální praktiky, kterým se ona nedobrovolně podvolila. “Nikdy. Je to zase lež. Už jsem o své heterosexualitě mluvil a nezlobte se, tohle je už vážně k smíchu. Nebo spíš k pláči,” brání se Ondřej. Kromě toho se ho v žalobě snaží nařknout z toho, že v rámci asistované reprodukce odmítal stimulaci.Jako bych byl nějaký deviant, a ještě k tomu impotentní,zoufá si.

Na závěr rozhovoru se Ondřej svěřil, že jako Draq Queen si nechává říkat Tiffany Richbitch. “Křestní je inspirováno mým milovaným filmem s Audrey Hepburnovou Snídaně u Tiffanyho. A Ritchbitch je vtipným odkazem na mé příjmení. Celé je to nadsázka,” říká hudebník a dodává, že tuhle situaci nebere jako nějaký Coming out. Nicméně doufá, že celá tahle bublina brzy splaskne a bude z toho jen pár fórů od TMBK. Na svůj instagramový profil dal příspěvek, ve kterém se všem předem omlouvá, že nekonečná telenovela Kuchařová vs. Brzobohatý ještě není u konce, a že už se musel začít bránit. Pod příspěvkem se objevila spousta komentářů plných podpory. Mezi nimi byli například Eva Burešová, Libor Bouček, Dara Rolins, Sandra Nováková, Eva Decastelo, Mahulena Bočanová nebo Václav Noid Bárta.

Taťána: Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat

K celé záležitosti se vyjádřila samotná Taťána zatím jen na svých sociálních sítích. Popřela, že to byla ona, kdo citlivý dokument do Blesku poslal. “Ještě nikdy jsem nikoho veřejně nepoškodila a Ondřej není výjimkou. S tímto bulvárním zveřejněním nemám nic společného. Naopak jsem mediálně během rozvodu ani po něm nikdy nic nezveřejnila, a tím ho celou dobu chránila. Kdybych mu chtěla ublížit, už jsem to mohla dávno udělat. Kdo veřejně rozebírá znění žaloby a intimní podrobnosti, je Ondřej. Žádám šéfredaktora Blesku o vysvětlení, jak se dostal k tak citlivému dokumentu. K probíhajícímu církevně soudnímu řízení se zatím nemohu vyjadřovat,” znělo v příspěvku na instagramu.

Celebrity - další články

Doporučujeme